Alanyaspor'da Felipe Sanchez'den Altay Galibiyetinin Ardıdan Açıklamalar!

Alanyaspor Teknik Sorumlusu Felipe Sanchez, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında İzmir deplasmanında galip geldikleri Altay karşılaşmasının ardından düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

16.01.2022-17:29 - (Son Güncelleme: 16.01.2022-17:29) Alanyaspor'da Felipe Sanchez'den Altay Galibiyetinin Ardıdan Açıklamalar!

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Akdeniz ekibi Alanyaspor deplasmanda oynadığı Altay karşılaşmasında sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılmayı başardı. Ligde zor günler geçiren Altay galibiyet hasretini 14 maça çıkarırken konuk ekip Alanyaspor ise deplasmanda aldığı galibiyetle büyük bir moral depoladı.

FELİPE SANCHEZ MAÇIN ARDINDAN KONUŞTU

Alanyaspor'da teknik direktör Francesco Farioli'nin yokluğunda karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında takımın teknik sorumlusu Felipe Sanchez yer aldı.


MAÇ SONUNDA AÇIKLAMALAR

Alanyaspor Teknik Sorumlusu Felipe Sanchez, Altay deplasmanında aldıkları galibiyetin ardından düzenlediği basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

' İlk 30 dakikada istediğimiz futbolu oynadık. Henüz çok yeniyiz, bu ikinci maçımız. İlk 30 dakikada oynadığımız futbolu 90 dakikaya yaymaya çalışacağız. Geçtiğimiz hafta korona virüse yakalanan oyuncularımız olmuştu. Bu yüzden bazı arkadaşlarımız fiziksel olarak yıprandılar. Biraz daha çalışıp bu eksiklerimizi gidermeye çalışacağız. Bir sonraki maçımız hafta içinde oynanacağı için mümkün mertebe ona hazırlanmaya çalışacağız. Şu anda bir santrfor ihtiyacımız yok, elimizdeki oyuncularla en iyisini yapmaya çalışacağız. ' ifadelerini kullanarak deplasmanda aldıkları galibiyeti değerlendirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal