Fenerbahçe'nin yıldızına Volkan Demirel talip oldu: Eski öğrencisini tekrardan istiyor

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, bir yandan ayrılacak isimlere de odaklandı. Beklenilen performansı gösteremeyen Emre Mor, Sarı Lacivertliler ile yakın zamanda vedalaşabilir. Milli yıldıza ise Volkan Demirel talip oldu. İşte detaylar...

04.01.2024-12:54 - (Son Güncelleme: 04.01.2024-13:10) Fenerbahçe'nin yıldızına Volkan Demirel talip oldu: Eski öğrencisini tekrardan istiyor

Galatasaray ile şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, ocak ayında kadro planlamalarına yapmaya başladı. Konferans Ligi, Süper lig ve Türkiye Kupası'nda yoluna devam eden Fenerbahçe, kadrosunu genişletmek için transferde düğmeye bastı.

Fenerbahçe’ye veda edecek

Sarı-lacivertli yöneticiler, teknik heyetin raporu doğrultusunda listesindeki yıldız isimlerle görüşmelerini sürdürürken takımdan ayrılacak isimler de belirlenmeye başladı. Bu sezon Fenerbahçe'de beklentilerin altında kalan Emre Mor sarı lacivertlilere veda etmeye hazırlanıyor.

Volkan Demirel- Emre Mor

Hatayspor’un gözü Emre’de

Fotomaç’ın haberine göre; Volkan Demirel'in raporuyla transferde atağa kalkan Hatayspor, Emre Mor’u gündemine aldı. Fatih Karagümrük'te birlikte çalıştığı dönemde oyuncunun yeniden form tutmasını sağlayan Demirel, Emre'yi kadrosunda görmek istediğini iletti. 26 yaşındaki milli oyuncu bu sezon beklentilerin altında kaldı. Tecrübeli çalıştırıcı İsmail Kartal, Emre Mor'a bu sezon 3 maçta görev verdi. Yıldız oyuncu bu sezon sadece 21 dakika süre aldı.


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal