Carlo Ancelotti açıkladı: Arda Güler Mallorca maçında neden oynamadı?

Real Madrid, Mallorca mücadelesinde rakibini tek golle geçerken Arda Güler mücadeleyi yedek kulübesinde tamamladı. Maç sonu takımın teknik patronu Carlo Ancelotti, genç yıldız hakkında açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

04.01.2024-11:48 - (Son Güncelleme: 04.01.2024-18:08) Carlo Ancelotti açıkladı: Arda Güler Mallorca maçında neden oynamadı?

İspanya ligi La Liga’da şampiyonluk mücadelesi veren Real Madrid, Mallorca ile karşı karşıya geldi. Santiago Bernabeu'da oynanan mücadele ev sahibi Real Madrid, Rudiger’in golüyle 1-0 kazandıç

Isınsa da oyuna giremedi

Öte yandan oynanan maçta uzun süren sakatlığı sonrası ilk kez ilk 18'de kendisine yer bulan Arda Güler’i Ancelotti ısınmaya gönderse de oyuna almadı. Maçın son anlarında Arda Güler, ısınmasını bitirdikten sonra yedek kulübesine döndü.

Arda Güler

“Yakında süre alacak”

Real Madrid’in teknik direktörü Carlo Ancelotti maç sonu açıklamasında ise "Arda Güler, yakında süre almaya başlayacak. Arda çok genç, daha 18 yaşında. O, Real Madrid'in bugünü ve geleceği. Şu anda çok rahat durumda ve döndüğü için çok mutlu. Diğer oynanacak maçta bu karşılaşmada süre almayanlar forma giyecek" ifadelerini kullandı.

Arda Güler


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal