Galatasaray'dan Ndombele'ye son şans: Her şey Konyaspor maçı sonrası belli olacak

Galatasaray'a büyük umutlarla transfer edilen ancak şu ana kadar beklenen performansı sergileyemeyen Tanguy Ndombele'nin Konyaspor maçında ilk 11'de olacağı gelen haberler arasında yer alsa da bu maç onun son şansı olabilir.

04.01.2024-11:04 - (Son Güncelleme: 04.01.2024-11:04) Galatasaray'dan Ndombele'ye son şans: Her şey Konyaspor maçı sonrası belli olacak

Bu sezonun başında takıma katılan ve artan kiloları yüzünden sosyal medyada eleştirilen Tanguy Ndombele için ayrılık çanları çalsa da Okan Buruk, ona bir şans daha vermek istediği gelen Haberler arasında yer aldı. Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında Konyaspor'u konuk edecek olan Galatasaray'da, sarı kart cezalısı Torreira'nın yokluğunda Ndombele'nin forma giyeceği ileri sürüldü.

Konyaspor maçı çok önemli

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; büyük umutlarla Transfer edilen ama istenen performansı sergileyemeyen Fransız futbolcunun, sarı kırmızılı takımdaki kariyeri için bu maç büyük bir önem arz ediyor.

Tanguy Ndombele

Durumu gözden geçirilecek

Teknik kadronun 11’de başlatmayı düşündüğü 26 yaşındaki oyuncunun kaderi, büyük oranda bu maçtaki performansına göre belli olacak. Ndombele’nin iyi oynaması halinde, durumunun yeniden gözden geçirileceği öğrenildi. Bu sezon 12 maça çıkan Ndombele, skor katkısı veremedi.


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal