Galatasaray’da Hakim Ziyech depremi: Takımdan ayrılacağını Erden Timur’a iletti

Galatasaray’da beklenen performansı gösteremeyen isimlerden birisi olan Hakim Ziyech’in Başkan Vekili Erden Timur’a ‘’Takıma geri dönmeyeceğim’’ dediği ifade edildi. İşte detaylar…

04.01.2024-10:54 - (Son Güncelleme: 04.01.2024-17:42) Galatasaray’da Hakim Ziyech depremi: Takımdan ayrılacağını Erden Timur’a iletti

Galatasaray’da ara Transfer dönemi hareketli geçecek gibi görünüyor. Sezon başında Chelsea’den kiralık olarak takıma katılan Faslı yıldız Hakim Ziyech’in takımdan ayrılacağı öğrenildi.

30 yaşındaki futbolcunun Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur ile bir görüşme gerçekleştirdiği ve kesin olarak ayrılık kararı aldığı bildirildi.

’Takıma geri dönmeyeceğim’’

Erden Timur ile yaptığı görüşmede ayrılmak istediğini belirten Ziyech’in "Afrika Kupası sonrası Galatasaray'a dönmeyi düşünmüyorum. Kariyerimi başka bir takımda sürdüreceğim" şeklinde konuştuğu ifade edildi.

Hakim Ziyech

Ziyech’in Suudi Arabistan’dan iki kulüple görüştüğü kaydedilirken Galatasaray’ın da maaş yükünden kurtulmak adına tecrübeli oyuncuya zorluk çıkarmayacağı belirtildi. (Takvim)

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal