Yunanistan'da Fatih Terim fırtınası! İlk maçına galibiyetle başladı

Fatih Terim, Panathinaikos'un başında ilk sınavına PAS Giannina karşısında çıktı. Maçı 2-0 kazanan Panathinaikos, üç puanı hanesine yazdırırken, Fatih Terim ise Yunanistan'da galibiyetle başladı. İşte detaylar...

04.01.2024-09:20 - (Son Güncelleme: 04.01.2024-18:08) Yunanistan'da Fatih Terim fırtınası! İlk maçına galibiyetle başladı

Milan, Fiorentina, Galatasaray ve Milli Takım kariyeri olan Fatih Terim, kariyerine bir yenisini daha ekleyerek Yunanistan’ın Panathinaikos takımının başına geçti. Tecrübeli teknik adam, ilk maçına dün akşam çıktı.

İlk maçında güldü

Yunanistan Ligi'nde şampiyonluk yarışı veren ve ikinci sırada bulunan Fatih Terim yönetimindeki Panathinaikos 16. hafta maçında ligin dibine demir atan PAS Giannina ile karşılaştı.  Panathinaikos, PAS Giannina karşısında 2-0 galip geldi ve 3 puana uzandı. Yunanistan temsilcisine galibiyeti getiren golleri Ioannidis ve Vilhena attı.

Fatih Terim

Eski Fenerbahçeli ilk 11’de

Tecrübeli hoca, maçta 5 oyuncu değişikliği yaptı. Karşılaşmaya bir dönem Fenerbahçe forması da giymiş olan Willian Arao ilk 11'de başladı. Yunan ekibi aldığı 3 puanla ligdeki yerini korudu ve 2. sırada kaldı. 


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal