Galatasaray'a bir ihtar daha: Konyaspor'dan sonra o oyuncu da ayağa kalktı

Konyaspor'un Abdülkerim Bardakcı'nın transferinden doğan alacağından dolayı Galatasaray'a ihtar çekmesinin ardından Sarı-Kırmızılıların genç futbolcusu Yusuf Demir de takımına karşı kararla tavır aldı. İşte detaylar...

03.01.2024-17:35 - (Son Güncelleme: 03.01.2024-17:35) Galatasaray'a bir ihtar daha: Konyaspor'dan sonra o oyuncu da ayağa kalktı

Konyaspor, geçtiğimiz günlerde Galatasaray’a Abdulkerim Bardakcı için ihtar çekmişti. Konyaspor'un ardından Türk asıllı Avusturyalı oyuncu Yusuf Demir de alacaklarının ödenmemesi sebebiyle kulübüne ihtar çekti.

Yusuf Demir kulübe ihtar çekti

Milliyet'in haberine göre; Yusuf Demir'in alacaklarının ödenmemesi sebebiyle Galatasaray'a verdiği süre dün akşam doldu. Sarı-Kırmızılılar ise bunun üzerine "ücreti peyderpey ödeniyor" açıklaması yaptı.

Yusuf Demir

Basel’e kiralanmıştı

Galatasaray, Yusuf Demir'i 2022-23 sezonu başında Rapid Wien'den 6 milyon euro karşılığında Transfer etmişti. Sarı-Kırmızılılar 4 yıllık sözleşme imzaladığı 20 yaşındaki futbolcuyu yeni sezon öncesi 1 yıllığına Basel'e kiralamıştı. Bu sezon 11 maça çıkan Yusuf Demir, 1 de gol sevinci yaşamasını bildi. Yusuf Demir Galatasaray formasıyla ligde 5, Türkiye Kupası'nda 1 maça çıkıp 129 dakika süre alabildi.


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal