Fenerbahçe tarihine geçebilir! Ferdi Kadıoğlu'nun bonservis bedeli belli oldu

Fenerbahçe'nin yükselen yıldızı Ferdi Kadıoğlu, Avrupa devlerinin radarında olmaya devam ediyor. Öte yandan Sarı Lacivertliler'in istediği bonservis ücreti de milli yıldızı kulüp tarihine geçirebilir. İşte detaylar...

03.01.2024-12:54 - (Son Güncelleme: 03.01.2024-12:54) Fenerbahçe tarihine geçebilir! Ferdi Kadıoğlu'nun bonservis bedeli belli oldu

2018-19 sezonunda Hollanda’nın NAC Breda takımından 1.4 milyon euroya Fenerbahçe'ye Transfer olan Ferdi Kadıoğlu başarı basamaklarını hızla çıkmaya devam ediyor.  Fenerbahçe ve milli takımda gösterdiği performansla Avrupa'nın dev kulüplerini peşinde koşturan Ferdi Kadıoğlu'nun Sarı-Lacivertlilere ciddi bir bonservis geliri kazandırmasına kesin gözüyle bakılıyor. 

Fenerbahçe tarihine geçebilir

Sabah'ın haberine göre; Sarı-Lacivertliler, Ferdi Kadıoğlu'ndan en az 30 milyon euro bonservis beklediği iddia edildi. Transferin bu rakama gerçekleşmesi durumunda 24 yaşındaki futbolcu Fenerbahçe tarihinin en yüksek bedelli transfer satışı olarak tarihe geçecek. Fenerbahçe'de bu alanda rekor 21'er milyon euro ile Vedat Muriqi ve Elvir Baljic'e ait. Geçtiğimiz sezon ise Arda Güler 20 milyon euroya transfer olmuştu.

Ferdi Kadıoğlu

Değeri 20 milyon euro

Fenerbahçe formasıyla bu sezon tüm kulvarlarda 24 maça çıkan Ferdi Kadıoğlu 2 gol, 3 asistlik katkı verdi. Milli futbolcunun Sarı-Lacivertlilerle 2026'ya kadar sözleşmesi bulunuyor. Ferdi Kadıoğlu'nun güncel piyasa değeri Transfermarkt verilerine göre 20 milyon euro. 


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal