Napoli Ferdi Kadıoğlu için geliyor: Fenerbahçe’ye dev transfer teklifi

İtalyan devi Napoli’nin ara transfer döneminde Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu Ferdi Kadıoğlu için büyük bir teklif yapacağı iddia edildi. İşte detaylar…

04.12.2023-11:41 - (Son Güncelleme: 04.12.2023-17:44)

Fenerbahçe’de ve milli takımda başarılı performansını sürdüren Ferdi Kadıoğlu için Avrupa’nın dev takımları ciddi Transfer teklifleri hazırlıyor. 

İtalyan basınından çıkan iddialara göre Serie A’nın son şampiyonu Napoli, ocak ayında milli futbolcuyu kadrosuna katmak için Fenerbahçe’nin kapısını çalmaya hazırlanıyor. Eljif Elmas ve Kim Min-Jae transferleriyle iki takımın sıcaklaşan ilişkilerini iyi kullanmak isteyen İtalyan ekibi, bu transferi de kısa sürede bitirmeyi hedefliyor.

Napoli’nin teklifi belli oldu

Napoli'nin milli futbolcu için 15 milyon Euro teklif edeceği ifade ediliyor. Ancak kulübe yakın kaynaklar bu teklifi Sarı- Lacivertliler'in kabul etmesinin söz konusu olmadığını belirtiyor.

Ferdi Kadıoğlu

Fenerbahçe en az 25 istiyor

Fenerbahçe'nin kapıyı 25 milyon Euro'dan açacağı, anlaşma sağlansa bile Ferdi'nin ancak sezon sonunda ayrılmasına izin verilebileceğini belirtiyor.

Son iki sezondur ciddi bir yükseliş içinde olan ve milli takımın da bankosu haline gelen Ferdi'ye Avrupa'dan ciddi ilginin bulunduğu, Sarı-Lacivertli yönetiminin elinin güçlü olduğu da ifade ediliyor.

1,4 milyon euro’ya Hollanda’dan gelmişti

Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nu 2018 yazında NEC Nijmegen'den 1.4 milyon euro'ya transfer etti. Ferdi'nin Fenerbahçe ile 2026 yazına kadar sözleşmesi devam ediyor.

24 yaşındaki Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe formasıyla çıktığı 167 resmi maçta 15 gol atıp 20 asist yaptı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal