Ankaragücü Beşiktaş maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 1 Ankaragücü BJK Youtube geniş özeti ve maçın golleri 2023

Süper Lig’in 14. haftasında oynanan Ankaragücü Beşiktaş maç özeti ve golleri futbol severlerin gündemini meşgul ediyor. Bein Sports 1’de canlı yayınlanan özet birazdan ekranlara getirilecek. İşte detaylar…

03.12.2023-20:40 - (Son Güncelleme: 03.12.2023-20:45)

Trendyol Süper Lig’de Beşiktaş ile Ankaragücü, kıran kırana bir mücadele sergiledi. Eryaman Stadyumu’nda oynanan zorlu karşılaşmada Zorbay Küçük düdük çaldı. Maçın bitmesiyle beraber futbol severler Ankaragücü Beşiktaş maç özeti, Ankaragücü Beşktaş goller ve istatistik gibi konuları internet üzerinden sorguluyor. 

Ankaragücü Beşiktaş muhtemel ilk 11’ler:

Ankaragücü: Bahadır, Kitsiou, Mert, Mujakic, Alper, Efkan, Kaan, Cephas, Pedrinho, Morutan, Sowe

Beşiktaş: Mert, Onur, Amartey, Colley, Zaynutdinov, Amir, Gedson, Chamberlain, Muleka, Cenk, Aboubakar

Ankaragücü Beşiktaş

Saat: 19.00

Hakem: Zorbay Küçük

Stat: Eryaman

Sakat ve cezalılar

Beşiktaş’ta Arthur Masuaku, Rachid Ghezzal, Milot Rashica, Valentin Rosier, Jean Onana, Eric Bailly ve Tayfur Bingöl, başkentte forma giymedi. Ankaragücü’nde ise sarı kart cezalısı Uros Radakovic kadroda yer almadı.

Ankaragücü Beşiktaş maç özeti ve golleri Bein Sports

Süper Lig’de haftanın merak edilen mücadelelerinden birisi olan Ankaragücü Beşiktaş maçının özeti ve gol anları futbol severler tarafından heyecanla bekleniyor. Ankaragücü Beşiktaş maç özeti ve gollerini, Türkiye’nin futbol yayını hakları sahibi Bein Sports’un internet sitesindeki ‘’Özetler ve Goller’’ bölümünde yer alan ‘’Trendyol Süper Lig özetler’’ kısmından izleyebilirsiniz.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal