Fenerbahçe'nin Göztepe ile oynadığı maçın ardından Altay Bayındır'ın rakipler hakkındaki notları ortaya çıktı!

Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe sahasında Göztepe'yi mağlup etti. Fenerbahçe'de iyi bir maç çıkaran Altay Bayındır'ın 'su şişesi' üzerine yazdığı notlar ise gündem oldu.

19.04.2022-11:51 - (Son Güncelleme: 19.04.2022-12:03)

Süper Lig'de Fenerbahçe son olarak Göztepe ile karşı karşıya geldi. Oynanan mücadelede sarı lacivertliler rakibini 2-0 mağlup etmişti. Maçın ardından ise Altay Bayındır ile ilgili ilgi çeken bir gelişme yaşandı. Sosyal medyaya düşen görüntü çok konuşulmakta.

Sosyal medya bunu konuşuyor

Altay Bayındır'ın olduğu iddia edilen su şisesinde Göztepeli futbolcuların penaltı istatistiğinin olması dikkat çekti. Genç eldivenin her maç öncesi olası penaltı atışları için şişeye yapıştırdığı taktik kağıdına bakarak rakip futbolcunun hangi köşeyi tercih edeceğini kestirmeye çalıştığı aktarıldı. Görüntüler ortaya çıktıktan sonra sosyal medyada taraftarlar arasında tartışmada çıktı.

Taraftarları ikiye böldü

Kimi taraftarlar Altay'ın maç öncesi rakibini çalışmasını ve bu taktiği kullanmasını överken bazı kullanıcılar da '3 futbolcunun hangi köşeyi tercih edeceğini ezberleyemiyor mu?' şeklinde eleştiride bulundu.

Altay Bayındır'ın notları dikkat çekti.

Kurtarışları alkış almıştı

Fenerbahçe'nin genç file bekçisi Altay Bayındır, Göztepe karşısındaki kurtarışlarıyla da dikkat çekmişti. Özellikle maçın ilk yarısında takımı 1-0 öndeyken çok kritik 2 kurtarışa imza atan Altay Bayındır taraftarlardan alkış aldı.

Fenerbahçe kalesinin değişmez futbolcusu olan Altay Bayındır yaptığı penaltı kurtarışlarıyla ön plana çıkan isimlerden olmakta. Altay Bayındır bu sezon yaşadığı sakatlığa rağmen 19 karşılaşmada forma giydi. Kalesini 7 karşılaşmada gole kapatan genç yıldız, 17 gole ise engel olamadı. Futbolcu 2021-22 sezonunda 3 penaltı atışından 1 tanesini kurtarırken diğer 2 atışı kalesinde gol olarak gördü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal