Fenerbahçe'de Altay Bayındır, Göztepe karşısında aldıkları galibiyetin ardından kalan haftalarda galibiyet serilerini devam ettirmek istediklerini söyledi

Fenerbahçe'de Altay Bayındır, Göztepe karşısında aldıkları galibiyetin ardından Spor Toto Süper Lig'de kalan maçlarda ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını söyledi.

17.04.2022-13:10 - (Son Güncelleme: 17.04.2022-13:10) Fenerbahçe'de Altay Bayındır, Göztepe karşısında aldıkları galibiyetin ardından kalan haftalarda galibiyet serilerini devam ettirmek istediklerini söyledi

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında kendi sahasında Göztepe'yi 2-0 mağlup eden Fenerbahçe'de galibiyet serisi devam etti. Haftalardır iyi bir çıkış yakalayan sarı lacivertlilerde zirve takibi devam ediyor.

Fenerbahçe'de Göztepe maçında yaptığı kurtarışlarla galibiyette büyük bir rol oynayan Altay Bayındır, karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Altay Bayındır yapmış olduğu açıklamalarda ;

'Ligi en iyi şekilde bitirmek istiyoruz'

Kazandığımız için çok mutluyuz. Her maç final niteliğinde. Elimizden geleni yapacağız. Taraftarlarımıza da desteği için teşekkür ederiz. Onlar bizi kıvılcımlıyor, biz sahada ateşi yakıyoruz. İnşallah bu şekilde galibiyet alarak devam ederiz. Ligi en iyi yerde bitiririz.


'Performansımı arttırmaya devam edeceğim'

Fenerbahçe'ye geldiğimden beri çalışıyorum, mücadele ediyorum ve elimden geleni yapıyorum. Performansımı arttırmaya çalışmak için çalışmalarıma fazlasıyla devam edeceğim.

'Rize'ye kazanmak için gideceğiz'

Önümüzde sadece Çaykur Rizespor maçı var. Kazanmak için oynayacağız. Sadece ona odaklıyız.

İsmail Kartal hakkında söyledikleri...

İsmail hocamız elinden geleni yapıyor. Tüm benliğiyle Fenerbahçe'nin içinden gelen bir isim. Camianın dinamiklerine hakim. Bizi her rakibe ayrı bir şekilde motive ediyor. Ne yapması gerektiğini biliyor. Bize bunu aşılıyor. Elimizden geleni yapıyoruz. Karşılığını alıyoruz. İnşallah bu şekilde devam eder.

'Taraftarlarımız bize sonuna kadar destek veriyor'

Camiamız bütün olduğu zaman birçok şeyi başarabileceğimizi düşünüyorum. Taraftarlarımız sonuna kadar bize destek veriyor. İnşallah bu sezon sonuna kadar devam eder.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal