Galatasaray'da Nihat Kırmızı, yeni yönetime iyi bir şekilde takımı devretmek istediklerini ve takımın önümüzdeki sezon şampiyon olacağını söyledi

Galatasaray Yöneticisi Nihat Kırmızı, yeni yönetime iyi bir takım teslim etmek istediklerini ve gelecek sezon Galatasaray'ın şampiyonluğa ulaşacağını söyledi.

19.04.2022-11:14 - (Son Güncelleme: 19.04.2022-11:14) Galatasaray'da Nihat Kırmızı, yeni yönetime iyi bir şekilde takımı devretmek istediklerini ve takımın önümüzdeki sezon şampiyon olacağını söyledi

Bu sezon büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Galatasaray'da geçtiğimiz günlerde mali yönden ibra edilmemesi nedeniyle sarı kırmızılılar erken bir başkanlık seçimine gitmeye karar vermişti. Mevcut Başkan Burak Elmas ve yönetimi önümüzdeki günlerde seçime giderek görevlerini bırakacak.

Galatasaray'da mevcut yönetimde yer alan Nihat Kırmızı, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında kendi sahalarında 2-0 galip geldikleri Yeni Malatyaspor karşılaşmasının ardından basın mensupları ile bir araya gelerek açıklamalarda bulundu. Nihat Kırmızı, yaptığı açıklamalarda ;

'Bu sene taraftarlarımızı sevindiremedik'

Taraftarımızı bu sene daha fazla sevindirmek isterdik. Şampiyonluğa giden puan olsun isterdik. İnşallah önümüzdeki sene olur. Oyuncularımızı tebrik ediyorum. Önümüzdeki maçlarda inşallah bunu devam ettiririz.


'Görevi en iyi noktada teslim etmek istiyoruz'

Futbol üç neticeli bir oyun. Bu sezon daha fazla galibiyet almak isterdik, daha iyi yerde olmak isterdik. Önümüzdeki senelerde yaşayacağımıza eminim. Galatasaray camiası başarılarla doludur, geleceği de dolu olacaktır. Bizde elimizden geldiğince görevimizi yapmaya çalıştık, hatalarımız olmuştur. Varsa hatalar herkesten af dileriz. Görevi teslim edeceğimiz arkadaşlara yapabileceğimiz en iyi noktada teslim etmek istiyoruz. Galatasaray önümüzdeki sene şampiyon olacaktır, şampiyonluk için oynayacaktır.

'Galatasaray, Türk futbolunun yüzde seksenidir'

Türk futbolunun kurtuluşu oyuncular yetiştirmemiz. Tecrübeli oyuncular gençlere tecrübe katacaktır. Yerli ve yabancı efsane oyuncularımız oldu. Yine gençler daha fazla yer bulacaktır önümüzdeki sene yabancı sınırlaması olacağı için. Türk oyuncular daha fazla şans bulacak. Gençlere fırsat olacak. Galatasaray için büyük bir şans, altyapısı çok kuvvetli. Avrupa’ya çok genç oyuncu yetiştirmiş, yıldız yapmıştır. Döndüklerinde başka takımların bile başarılı olmasını sağlamıştır. Galatasaray, Türk futbolunun yüzde seksenidir. Önümüzdeki seneler genç futbolcular daha fazla şans bularak Türk futbolunu daha iyi temsil edecektir.

'Sezonu iyi bir noktada bitirmek istiyoruz'

Spor Toto Süper Lig'de bu sezonu galibiyetler alıp fazla puanla tamamlamak istiyoruz. Kadro kararını teknik direktörümüz verecektir. Bir seçim dönemindeyiz ve iki kıymetli aday var. Birlik ve beraberlik içerisinde bir güç halinde önümüzdeki sezonun planlaması yapılacaktır. Onu da gelecek arkadaşlar karar verecektir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal