Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Moussa Sow'dan takımla yolları ayrılan Teknik Direktör İsmail Kartal hakkında dikkat çeken paylaşım!

Fenerbahçe'nin eski yıldızlarından Mosusa Sow, sarı lacivertlilerin yolları ayırdığı teknik direktör İsmail Kartal hakkında yaptıpı paylaşımla gözleri üzerine çevirdi. Sow, sosyal medya paylaşımında eski hocasının görevde kalmayı hak ettiği yönünde düşüncesini belirtti.

04.06.2022-16:15 - (Son Güncelleme: 04.06.2022-16:26)

Fenerbahçe'de kısa süre önce Portekizli teknik adam Jorge Jesus ile anlaşmaya varılmış ve İsmail Kartal ile yollar ayrılmıştı. İsmail Kartal'ın son olarak genel kurulda yaptığı veda konuşması ise gündeme oturmuştu. Son olarak Sow'un yaptığı İsmail Kartal paylaşımı büyük yankı uyandırdı.

Eski hocasına destek verdi

Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Moussa Sow, sosyal medyadan yaptığı paylaşım ise eski hocası İsmail Kartal'a destek verdi. Oyuncu paylaşımında, 'İsmail hoca, iyi iş çıkardın. Kalmayı hak etmiştin.' ifadelerine yer verdi.

Futbolcunun İsmail Kartal paylaşımı çok konuşuluyor.

Taraftarlardan etkileşim aldı

Sow'un yaptığı paylaşım özellikle Fenerbahçeli taraftarlar tarafından kısa süre içerisinde etkişim aldı. Oyuncunun paylaşımına bazı taraftarlar destek verirken bazı taraftarlar da eleştirilerde bulundular. Ocak 2012'de Moussa Sow, Fenerbahçe'ye geldiğinde İsmail Kartal yardımcı antrenör olarak görevde bulunurken 2014-15 sezonunda ise Sow, İsmail Kartal'ın teknik direktör olarak görev aldığı düzende forma terletmişti. Öte yandan Fenerbahçe ile yolları ayrılan Teknik Direktör İsmail Kartal ile ilgili gelişmeler de büyük bir merakla takip edilmeye devam ediliyor. Deneyimli hocanın sıradaki kariyer kararı kafalarda soru işareti olarak bulunmakta.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal