Sow: 'Galatasaray'a Attığım Rövaşatayı Unutamıyorum'

34 yaşındaki forvet futbolcusu Moussa Sow, Paris Saint-Germain Academy Turkey'in sosyal medya hesabında canlı yayına katılım göstererek kendisine yöneltilen soruları cevapladı.

18.04.2020-12:45 - (Son Güncelleme: 18.04.2020-12:33) Sow: 'Galatasaray'a Attığım Rövaşatayı Unutamıyorum'
Coronavirüs pandemisinden dolayı evde bireysel olarak idmanlarını sürdüren Sow, Paris Saint-Germain Academy Turkey Menajeri Hüseyin Beyazıt’la bir canlı yayın yaptı.

"Fenerbahçe tercihimden dolayı gerçekten çok mutluyum"

Moussa Sow, 2012-2015 seneleri arasında oynadığı Fenerbahçe'ye transfer olma sürecinden bahsederek, "O dönemde Senegal Milli Takımı ile kamptaydım. İngiltere’den çok teklifler aldım. Dia ve Mamadou Niang hem Fenerbahçe hem Türkiye’den hem de taraftarlardan çok iyi bahsetmişti. Onların görüşlerinin rolü büyük oldu. Ben de kulüp tarafından ısrarla istenince, doğru tercih olacağını hissettim. Şimdi dönüp bakınca bu tercihimden dolayı gerçekten çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

"Bir proje takımını seçebilirim"

Şu an takımı olmayan ve önümüzdeki sezonla alakalı planlarını anlatan 34 yaşındaki Moussa Sow, "Korona virüs salgınından dolayı biraz sorun var ama bazı takımlarla bağlantı halindeyim. Farklı ülkelerden teklif var. Gideceğim yerin bir proje takımı olması beni çok mutlu eder. Neler olacağını göreceğiz. En iyi gözüken tercihi yapmaya çalışacağım" dedi.

Başarılı oyuncu, "Fenerbahçe formasıyla en beğendiğim ve en unutamadığım gol, Galatasaray’a röveşata ile attığım goldür. Kulübe o sene gelmiştim ve evimizdeydik. O gol beni çok mutlu etmişti" sözlerini söyledi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal