Fenerbahçeli Bright Osayi Samuel'e ülkesi Nijerya'dan milli davet geliyor!

Fenerbahçe'de Teknik Direktör İsmail Kartal'ın sağ bekte tercih ettiği ve gösterdiği performansla hem savunmaya hem de hücuma büyük katkı veren Osayi beklediği müjdeli haberi almak üzere. Futbolcuya ülkesi Nijerya'dan milli takım daveti geleceği öğrenildi.

20.04.2022-12:27 - (Son Güncelleme: 13.05.2022-16:43)

Fenerbahçe'nin uzun süre hücumda değerlendirdiği ve İsmail Kartal ile beraber sağ bek pozisyonunda değerlendirilen Bright Osayi - Samuel ile ilgili önemli gelişmeler yaşanmakta. Sağ bekteki üstün performansıyla beraber transferin gözbebeği haline gelen Osayi, İngiliz takımlarının transfer radarına girmişti. Yıldız isme son olarak ülkesi Nijerya'dan güzel haberler geldi.

Futbolcu heyecanlı

Son gelen bilgilere göre Nijerya milli takım yetkilileri, Fenerbahçeli Osayi'nin performansını yakından takip etmekte. Osayi'nin de bu durumdan dolayı oldukça heyecan duyduğu ve müjdeyi beklemeye koyulduğu öğrenildi.

Futbolcu milli takımdan davet bekliyor

Değeri artacak

Bununla beraber Fenerbahçe yetkililerinin Osayi'nin milli takıma da seçilmesinin ardından transfer pazarında büyüyeceği ve istenen bonservisin daha da yüksek tutulacağı aktarıldı. Futbolcu Fenerbahçe'de 59 karşılaşmaya çıktı. 3 gol attı ve 6 kez ise asist yaptı.

Oyuncunun kariyeri

Fenerbahçe'nin Nijeryalı futbolcusu Osayi Samuel'in futbol hayatı İngiltere'nin Blackpool takımında başladı. Takımın altyapısında gösterdiği performans sonrasında ise A seviyeye yükseldi. Ardından ise bir başka İngiliz ekibi QPR'ye transfer oldu. QPR sonrasında ise Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'nin yolunu tuttu. Ana mevkisi Sağ bek olan futbolcu sol kanat ve sağ kanat olarak oynayabilmektedir.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal