Chelsea'den, Beşiktaş formasını giyen Michy Batshuayi'nin transferinde kritik karar!

Beşiktaş'ın Chelsea'den kiraladığı Michy Batshuayi ile ilgili dikkat çeken gelişme yaşandı. Beşiktaş'ın kadrosuna tutup tutmama konusunda kararsız kaldığı golcü futbolcu için İngiliz ekibi devreye girdi. Futbolcunun Chelsea'de yeniden forma terletmesi söz konusu.

20.04.2022-11:57 - (Son Güncelleme: 20.04.2022-12:09)

Süper Lig devlerinden Beşiktaş'ın Chelsea'den yaz transfer döneminde büyük umutlarla kadrosuna kattığı Michy Batshuayi hakkında dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Futbolcu bu sezon büyük umutlarla kadroya katılmıştı fakat beklenen performansı verememişti. Takımda büyük hayal kırıklığı haline gelen futbolcu ile ilgili yaşanan gelişmeler ise büyük yankı uyandırmış durumda. Futbolcu için kiralandığı Chelsea'nin devreye girdiği öğrenildi.

Teknik adamın planlarında yer alıyor

Premier Lig ekibi Chelsea'nin Belçikalı futbolcuyu kadrosunda tutmak istediği öğrenildi. Bu sezon birçok formasyon deneyen teknik adam Tuchel'in önümüzdeki sezon iki forvet ağırlıklı bir oyunu tercih edeceği, Lukaku'nun yanında ise Batshuayi'nin hücum etkinliğini çok artıracağı tespitinde bulunduğu öğrenildi. Futbolcuyla ilgili bu anlamda yaz transfer döneminde önemli gelişmelerin yaşanmasının söz konusu olabileceği vurgulanıyor. 

Futbolcuyu teknik adam istiyor.

İstenileni tam olarak veremedi

Belçikalı yıldız bu sezon Beşiktaş forması ile çıktığı 28 Süper Lig karşılaşmasında 14 gole imzasını atarken 5 kez de asist yaptı. Bu anlamda futbolcu performansıyla taraftarları hayal kırıklığına uğrattı.


Futbolcunun kariyeri

Futbola ilk olarak Belçika'nın Standard Liege takımının altyapısında başlamıştı. Burada sergilediği başarılı performansın ardından takımın A seviyesine yükselmiştir. Futbolcu 2014 sezonunda Marsilya takımının yolunu tutmuştur. Marsilya'da gösterdiği başarılı futboldan sonra İngiliz devi Chelsea takımına 2016 yılında transfer olmuştur. Futbolcu, Chelsea takımından çeşitli takımlara kiralanmıştır. Borussia Dortmund ve Valencia bu takımlardan bazılarıdır. Futbolcu son olarak Chelsea takımından Crystal Palace takımına transfer olmuştur. 18 Ağustos 2021 tarihinde ise Chelsea'den Beşiktaş'a kiralık olarak gelmiştir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal