Trabzonspor'da Manolis Siopis, Kayserispor maçının ardından gözlerini Adana Demirspor karşılaşmasına çevirdiklerini söyledi

Trabzonspor'un Yunan yıldızı Manolis Siopis, Türkiye Kupası'nda oynadıkları Kayserispor maçının ardından hem kupa hem de lig hakkında açıklamalarda bulundu.

20.04.2022-11:32 - (Son Güncelleme: 20.04.2022-11:32)

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk karşılaşmasında Trabzonspor, kendi sahasında Kayserispor'u 1-0 mağlup etmeyi başardı. Rövanş karşılaşması öncesinde ilk maçta avantajlı bir skor alan Trabzonspor gözünü Spor Toto Süper Lig'e çevirdi.


Manolis Siopis'den çarpıcı açıklamalar

Yunan yıldız Manolis Siopis, Kayserispor karşısında aldıkları 1-0'lık galibiyetin ardından basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Bugün aslında çok pozisyon ürettik. Topa hakimdik. Rakibe önemli bir pozisyon vermedik. Psikolojik bir gündü bizim için, çünkü bu galibiyet lige devam etmek adına önemli olacaktı. Bir avantaj elde ettik Kayseri'deki maç öncesi. Taraftarımızın desteğini hissettim. Hedefimiz Adana'ya gidip, iyi oynayıp, 3 puanı almak başka bir şey düşünmüyoruz. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal