Trabzonspor'da Andreas Cornelius, bu sezonu iki kupayla kapatmak istediklerini söyledi

Trabzonspor'un Danimarkalı golcüsü Andreas Cornelius, Türkiye Kupası yarı final ilk karşılaşmasında Kayserispor karşısında aldıkları galibiyetin ardından konuştu.

20.04.2022-11:13 - (Son Güncelleme: 20.04.2022-11:27)

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk karşılaşmasında Trabzonspor kendi sahasında Kayserispor'u maçın son anlarında Andreas Cornelius'un kaydettiği gol ile sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Cornelius'dan çarpıcı açıklamalar!

Trabzonspor'da golcü oyuncu Andreas Cornelius, Kayserispor karşısında aldıkları galibiyetin ardından yaptığı açıklamalarda ;


' Kayserispor karşısında takımca iyi bir maç çıkardık. Tek hakim olan bizdik. Rakibimize çok fazla şans vermeden, maçı domine etmeye çalıştık. Daha fazla gol atmak isterik ama bu da bir avantaj tabii ki. Gol atmak çok önemli. Santrfor pozisyonunda oynayan her futbolcunun görevi gol atmak. Gol attığımda ve takım bununla kazandığında çok mutlu oluyorum. Bu sezonu iki kupayla bitirmek önemli. İki kupayı da istiyoruz. Ligde çok büyük bir şansımız var. Kupada da bir şansımız var. Özellikle lige baktığımızda gerekli puanları alıp, kupayı getireceğimizden eminim. Kupaya da baktğımızda önemli bir avantajımız var. ' ifadelerini kullandı.

Golcü oyuncunun Trabzonspor macerası

Sezon başında İtalyan ekibi Parma'dan 5.12 milyon euroluk bonservis ücreti karşılığında Trabzonspor'a transfer olan Andreas Cornelius, bu sezon tüm kulvarlarda çıktığı 36 karşılaşmada 15 gol ve 4 asistlik bir katkı sağlamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal