Fenerbahçe'de Süper Lig'de alınan başarılı sonuçların sırrı ortaya çıktı!

Fenerbahçe ligde son olarak Göztepe'yi kendi evinde 2-0 mağlup etti. Bu anlamda ligde yükselişini sürdüren sarı lacivertlilerde başarının arkasında yatan detay da ortaya çıktı. Kanarya'da yönetimin maaş konusunda çok hassas davrandığı ve bu durumun futbolcuların performansına etki ettiği öğrenildi.

20.04.2022-10:19 - (Son Güncelleme: 20.04.2022-10:28)

Süper Lig'de son 9 karşılaşmada 8 galibiyet ve 1 beraberlik alarak çok başarılı bir seri yakalayan Fenerbahçe'de takımdaki huzur ortamı herkesin dikkatini çekmiş durumda. Teknik adam İsmail Kartal'ın yakaladığı istatistik göze çarparken takımdaki başarı da başka önemli etkenlerin de söz konusu olduğu belirtildi. Fenerbahçe'de diğer yandan yönetim ile ilgili o detayın futbolcuların performansı üzerinde olumlu etki yaptığı öğrenildi.

Ödemeler vaktinde yatıyor

Takımda maddi açıdan herkesinin kafasının rahat olması da bu başarılı ortamın oluşmasında önemli bir etken olmakta. Özellikle Başkan Ali Koç, futbolculara ve teknik heyete maaş ödemelerinin günü gününe yapılması konusunda oldukça hassas. Hiçbir aksama yaşanmaması için ise ekstra çaba sarf etmekte. Ödeme istikrarının sağlanması takımın saha içi performansını ise olumlu olarak etkiliyor. Futbolcular maaş anlamında bir belirsizlik yaşamayınca kafalarını da tamamen saha içine verebilmekteler.


Oluşan durum transferde de avantajlı kılıyor

Maaş konsundaki avantajlı durumun takımın iç transferinde ve dış transferinde kulübün elini oldukça güçlendirdiği gelen bilgiler arasında yer almakta. Sarı lacivertlilerin yakalamış olduğu maaş istikrarı, futbolcularla yapılan pazarlık masasında kulübü masada daha güçlü tutmakta.

Birçok kulüp sorun yaşıyor

Süper Lig'deki pek çok takımda maddi açıdan sorunlar olduğu ve maaş ödeme konusunda sıkıntı yaptığı belirtiliyor. Bu anlamda Fenerbahçe'deki istikrar göze çarpmakta. Sarı lacivertlilerde son maçlarda ortaya konulan performans ise taraftarları oldukça mutlu etmekte.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal