Fenerbahçeli Bright Osayi Samuel'in transferi için pek çok takım devrede!

Fenerbahçe'nin Nijeryalı futbolcusu Bright Osayi Samuel, gösterdiği performansla yaz transfer dönemi için pek çok önemli takımın radarına girmiş durumda. Bu anlamda futbolcuyla ilgili yakın zamanda önemli gelişmelerin olması söz konusu.

19.04.2022-10:01 - (Son Güncelleme: 19.04.2022-10:13)

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'nin Nijeryalı futbolcusu Osayi Samuel son haftalarda ortaya koyduğu performansla göz doldurdu. Sarı lacivertlilerde son haftalarda alınan galibiyetlerde önemli rol oynayan isimlerden birisi de Osayi Samuel oldu. Bu anlamda futbolcu transferde önemli takımların iştahını kabarttı. Samuel ile ilgili kısa süre içerisinde önemli gelişmelerin yaşanabileceği taraftarlar tarafından konuşulmakta.

Performansı alkış alıyor

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'nin ligdeki yükselişi devam ediyor. Son haftalarda üst üste alınan galibiyetler nedeniyle Fenerbahçe'de moraller yerinde. Alınan galibiyetlerden sonra takımdaki futbolcuların performansları da dikkat çekmeye başladı. Sarı lacivertlilerde dikkat çeken isimlerden birisi ise Osayi Samuel oldu. Futbolcunun performansı taraftarlar tarafından yoğun bir şekilde alkış almaya devam ederken Nijeryalı ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor.

Futbolcuyla pek çok takım ilgileniyor.

Takımların göz bebeği haline geldi

Sarı lacivertlilere geçtiğimiz sezon devre arasında Queens Park Rangers takımından transfer olan kanat yıldızı İngiltere'de dikkat çekmeye başladı. Son gelen bilgilere göre Göztepe maçı sonrasında Premier Lig ekipleri adına çalışan scoutlar tarafından futbolcunun izlendiği öğrenildi. Osayi Samuel'in sağ bekte artan performansı oyuncunun piyasasını oluşturdu. Atletik özellikleri ile öne çıkan 24 yaşındaki yıldızın devamlılığı ise tam not aldı. Takip altında olmasına rağmen sarı lacivertlilere ise henüz net bir teklif gelmedi. Fakat başka isimlerin takımdan gitmesi söz konusuyken sürpriz bir şekilde Bright Fenerbahçe'den satılacak ilk isim olabilir. Pereira döneminde kanat beke dönüştürülen futbolcu, İsmail Kartal ile çoğunluk ile sağ bekte oynatıldı. İngiliz kanat, 13 maçlık İsmail Kartal döneminde ligdeki maçların tamamında 11 oynayan tek isim olarak ön plana çıkmakta.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal