18.09.2021-17:06 (Son Güncelleme:18.09.2021-17:32)


1

Sarı lacivertlilerde sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe'de takımla problem yaşayan Sinan Gümüş'ün Fenerbahçe yönetimiyle görüşeceği öğrenildi.



2

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'de hareketli saatler yaşanıyor. Sarı lacivertlilerde yeni sezon öncesi takımla problem yaşayan ve transfer olmak istemeyen Sinan Gümüş, yönetim ile büyük sorunlar yaşamıştı.



3

Kendisine gelen transfer tekliflerini geri çeviren futbolcu, eleştiri oklarını üzerine çekmişti. Ali Koç yönetimi, futbolcu başka takıma transfer olmak istemediği ve kendisine gelen teklifleri reddettiği için futbolcuya yaptırımlar uygulamıştı.



4

Fenerbahçe'de yaptırımlara uğrayan ve kadro dışı bırakılan futbolcunun Fenerbahçe'de kendisini affettirmek için adım atmaya hazırlandığı öğrenildi. Sinan Gümüş'ün, tekrardan Fenerbahçe formasını terletmek için yönetimden af istemeye hazırlandığı aktarıldı.



5

Sinan Gümüş'ün yaptığı bu hareketten sonra yönetimle arası açılmış ve kadro dışı kalmasına karar verilmişti. Fenerbahçe'de kadro dışı kalan futbolcunun Fenerbahçe yönetimiyle barışmak için görüşme yapacağı öğrenildi. Kısa süre içerisinde futbolcunun Fenerbahçe yönetimi ile görüşmesi bekleniyor.



6

Fenerbahçe'de kadro dışı kalmasına rağmen lisansı çıkan Sinan Gümüş'ün, yeniden Fenerbahçe formasını terletmek için sabırsız ve umutlu olduğu aktarılıyor. Sinan Gümüş'ün Fenerbahçe formasını giymeyi çok özlediği ve biran önce tekrardan yeşil sahalara dönmek için çok sabırsızlandığı belirtiliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR