18.09.2021-11:57 (Son Güncelleme:18.09.2021-12:30)


1

Fenerbahçe'nin, UEFA Avrupa Ligi'nde Frankfurt ile 1-1 berabere kaldığı maçta takımınn tek golünü atan Mesut Özil, sergilediği futbol ile İngiltere'de de gündem oldu.



2

Fenerbahçe'de son zamanlarda eleştiri oklarının hedefi olan dünya yıldızı Mesut Özil'in harika oyunu ve attığı tek gol büyük ses getirdi. Mesut Özil'in attığı gol ve başarılı performansı Fenerbahçeli tarafatrlar ve Fenerbahçe takımının yanı sıra genel olarak Avupa'da da büyük takdir topladı.



3

Mesut Özil'in uzun zaman top koşturduğu eski takımı Arsenal kulübünün taraftarları da futbolcuya övgü dolu sözler dizdi.



4

Mesut Özil'in, Arsenal'e transferi çok büyük bir ses getirmişti. Arsenal takımının formasını başarıyla terleten futbolcu, takımın başına takımın eski futbolcusu Mikel Arteta gelince gözden düşmüştü. Mesut Özil'de, Mikel Arteta ile anlaşamadığı ve hocanın kendisini takımda geri plana atmasından dolayı takım ile yollarını ayırmıştı.



5

Mesut Özil, Fenerbahçe'de son zamanlarda formsuz durumu ile büyük eleştiriler alıyordu.



6

Arsenal taraftarları, takımdan ayrılan Mesut Özil'in ayrılığına büyük üzüntü duymuşlardı. Arsenal sezona Mikel Arteta önderliğinde çok kötü bir başlangıç yaptı. Mesut Özil'in UEFA maçındaki performansından sonra Arsenal taraftarları Mesut Özil'e büyük destek çıktı. Taraftarlar Mesut Özil'in takımdan gitmesine neden olan Mikel Arteta'yı adeta topa tuttular.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR