Fenerbahçe'den Mahmut Uslu'ya Yanıt Geldi!

Fenerbahçe Kulübü, eski yönetici Mahmut Uslu'nun yapmış olduğu açıklamalarla ilgili olarak sosyal medya hesabından göndermeli şekilde yanıt verdi.

28.10.2021-16:46 - (Son Güncelleme: 28.10.2021-16:59) Fenerbahçe'den Mahmut Uslu'ya Yanıt Geldi!

Fenerbahçe Kulübü eski yöneticisi Mahmut Uslu'nun yapmış olduğu açıklamalar Türk futbolunda büyük ses getirdi. Eski Fenerbahçe yöneticilerinden Mahmut Uslu, Ali Koç ve Fenerbahçe futbol şubesinden sorumlu Vitor Pereira hakkında yoğun eleştiriler yapmıştı. Eski yöneticinin Mahmut Uslu hakkında yaptığı açıklamalar Türk futbolunda çok büyük ses getirmişti. Konuyla ilgili Ali Koç yönetiminden cevap gecikmedi

FENERBAHÇE YÖNETİMİ MAHMUT USLU'YA CEVAP VERDİ

Fenerbahçe Kulübü, eski yöneticileri Mahmut Uslu'nun yapmış olduğu son dönemlerdeki açıklamalarla ilgili sosyal medya hesabından yanıt verdi.
Fenerbahçe eski yönetici Mahmut Uslu ile ilgili yaptığı açıklamada, ''Camiamızın Bilgisine, 2010 yılında Fenerbahçe Spor Kulübü ile ilişkisi kesilerek yönetimden ayrılan, 2013 yılında tekrar yönetime gelen Sn. Mahmut Uslu'nun, yöneticilik deneyimleriniğ vurguladığı, kulübümüz için yaptığı fedakarlıkları dile getirdiği, mevcut yönetim kurulumuza tavsiyelerini paylaştığı ve tüm ekipleriyle birlikte Fenerbahçemizin başarılı olmasını istediklerini 'samimiyetle' anlattığı, Hürriyet gazetesinde tam sayfa yer alan olağanüstü röportajı kaçırmayın'' şeklinde yanıt verdi.
Fenerbahçe yönetimin eski yönetici Mahmut Uslu hakkında sosyal medyadan yaptığı bu paylaşım, Fenerbahçeli taraftarların yoğun ilgisini çekti. Fenerbahçe'de Ali Koç yönetimi ile eski yönetim arasında yaşanan süreci kamuoyu da büyük bir merakla takip ediyor. Özellikle Fenerbahçeli taraftarlar, eski yönetim ve yeni yönetim arasında yaşanan gelişmelere çok büyük dikkat kesilmiş durumdalar. Eski Fenerbahçe yöneticilerinden Mahmut Uslu'nun konuyla ilgili yeni bir şey söyleyip söyleyemeyeceğ merakla bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal