Galatasaray'ın Yeni Transferi Alexandru Cicaldau'dan Önemli Açıklamalar Geldi!

Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş derbisinde takımının tek golünü atan Galatasaraylı Rumen yıldız Alexandru Cicaldau önemli açıklamalarda bulundu.

28.10.2021-15:57 - (Son Güncelleme: 28.10.2021-16:33)

Galatasaray'ın yeni Rumen transferi Alexandru Cicaldau'dan çok konuşulacak açıklamalar geldi. Galatasaraylı yıldız Alexandru Cicaldau, Galatasaray'daki geleceği ile ilgili de konuştu.
Sarı kırmızılı kulübün kendisine önemli bir yatırım yaptığını ifade eden 24 yaşındaki Rumen yıldız yaptığı açıklamalarla çok büyük ses getirdi.

ALEXANDRU CİCALDAU'DAN ÇOK KONUŞULACAK AÇIKLAMALAR

Galatasaray'ın Rumen yıldızı Alexandru Cicaldau, geçen hafta Beşiktaş karşısıdna takımının tek golünü kaydetmişti. Takımının tek golünü atan yıldız futbolcu dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Yıldız futbolcu, takımla ilgili önemli açıklamalara yer verdi. Rumen yıldız yaptığı açıklamada, "Beklentilerin farkındayım. Her gün daha iyi olabilmek için çalışıyorum. Galatasaray'da rüyamı yaşıyorum. Oynayacağım futbolla bu büyük kulübün tarihine damga vurmak istiyorum" şeklinde konuştu.
Beşiktaş derbisinde attığı gole sevinmediğini dile getiren Alexandru Cicaldau, ''Benim için her zaman takımımın başarısı ön planda gelir. Kazanamayınca golümün hiçbir önemi yok. Aslında öne geçerek önemli bir avantaj yakalamıştık, ancak olmadı. Geçmişe takılıp kalamayız. Artık Gaziantepspor karşılaşmasına konsantre olmuş durumdayız. Taraftarımızın önünde galip gelerek, yeni bir çıkış yakalamak istiyoruz. Tek düşüncemiz bu" ifadelerine yer verdi.

Galatasaray'ın genç yıldızı yaptığı açıklamalarla gerek Galatasaray takımında gerek Galatasaray taraftarlarının büyük dikkatini çekti. Galatasaray'ın yeni Rumen transferinden gerek Galatasaray taraftarları gerek Galatasaray takımı çok şey bekliyor. Futbolcu, son olarak Beşiktaş karşılaşmasında takımın penaltıcısı olduğu halde penaltıyı Mısırlı futbolcu Mostafa Mohamed'e bırakmasıyla dikkatleri üzerine çekmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal