Konyaspor'da İlhan Palut Fenerbahçe Maçındaki Taktiklerini Açıkladı!

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında karşı karşıya gelecekleri Fenerbahçe maçı öncesi çarpıcı açıklamalarda bulundu.

28.10.2021-15:17 - (Son Güncelleme: 28.10.2021-15:17)

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz haftayı Kayserispor galibiyeti ile kapatan Konyaspor'da gözler Fenerbahçe ile oynanacak zorlu karşılaşmaya çevrildi.

İLHAN PALUT'TAN FENERBAHÇE MAÇI ÖNCESİ AÇIKLAMALAR

Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdüren Konyaspor'da gerçekleştirilen son antrenmanın ardından Teknik Direktör İlhan Palut, basın mensupları ile bir araya gelerek Fenerbahçe maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Fenerbahçe maçı öncesinde basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamalarda ;

FENERBAHÇE MAÇINDA İYİ MÜCADELE ETMEK İSTİYORUZ

Fenerbahçe önemli ve değerli bir rakip. Tabii ki onlara saygı duyuyoruz. Her maçta rakipten bağımsız bir şekilde mücadele etmemiz lazım. Bu maçta da çok iyi mücadele etmek istiyoruz. İnşallah güzel bir karşılaşma olur. Her iç saha maçında olduğu gibi güzel bir sonuçla ayrılmak istiyoruz. Önceliğimiz iyi futbol ve mücadele, bunun sonunda da iyi bir skor elde edersek hem bizim adımıza hem taraftarımız adına umutlu oluruz. Fenerbahçe'nin hiçbir maça motivasyonu eksik bir şekilde çıktığını görmedim. Gerçekten sahada ciddiyetini koruyabilen bir takım. Ben o anlamda zaten problemi olan bir takım olduğunu düşünmüyorum. Tabii ki 1-2 maçlık yıpranmalarından buradan alacakları güzel bir sonuçla çıkmak isteyeceklerdir. Bu gayet normal, bunu bekliyoruz. Biz de iyi mücadele ve oyunla karşılık vermeye çalışacağız.

FENERBAHÇE MAÇINDA UYGULAYACAĞIMIZ PLAN...

Skor ne olursa olsun amacımız 90 dakika kendi oyunumuzu sergilemek. Şu anda özel olarak maçın başında hemen Fenerbahçe’ye gol atalım diye planımız yok. Fenerbahçe’yi bekleyelim, alanlardan yararlanalım gibi bir strateji içerisinde de değiliz. Biz maçın başıyla beraber özgüvenli bir şekilde kendi oyunumuzu oynamaya çalışacağız. Tabii ki bunu kendi adımıza skor avantajına çevirebilirsek bizim için hem moral motivasyon hem rakibin alabileceği riskler konusunda maçın devam eden dakikaları adına olumlu bir durum olur.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal