Mustafa Denizli'den Altay Dönemi İle İlgili Çarpıcı İtiraflar!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Altay'ın tecrübeli teknik adamı Mustafa Denizli, ödül aldığı törende Altay geçmişi ve futbol yaşantısındaki başarısıile ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

28.10.2021-13:46 - (Son Güncelleme: 28.10.2021-13:46) Mustafa Denizli'den Altay Dönemi İle İlgili Çarpıcı İtiraflar!

Altay'ın tecrübeli teknik adamı Mustafa Denizli, İzmir Kız Lisesi tarafından kendisine verilen 'Tüm Zamanların Rol Modeli' ödülünü bizzat aldığı törende çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

MUSTAFA DENİZLİ'NİN AÇIKLAMALARI

Mustafa Denizli, gerçekleştirilen ödül töreninde yapmış olduğu açıklamalarda ;

FİZİĞİMİN YETERSİZ OLDUĞUNU SÖYLEMİŞLERDİ

Fiziğimi geliştirdim ve sadece beş ay sonra Genç Milli Takım’a seçildim. Oradan da Altay'a geri döndüm. Sizler de asla vazgeçmeyin.

HİÇBİR BAŞARI TESADÜF DEĞİLDİR

Vizyonunuzu ve hedefinizi belirleyin. Zor hedefler seçin. Hedefiniz ne kadar zor olursa, elde ettiğiniz başarının değeri de bir o kadar artar. Başarının sonu yok, her zaman daha iyisi var ve siz buna odaklanın. Sadece okulda aldığınız eğitim yetmez. Bir gün bile boş durmayın, kendinize bir şeyler katın. Unutmayın boş geçirdiğiniz her gün, dünyanın başka yerinde bir genç çalışıyor ve sizden daha iyi duruma geliyor. İdolüm Metin Oktay gibi olabilmek için ben de Çeşme Kalesi’nin duvarlarına top vurarak onun gibi saatlerde çalıştım. Hiçbir başarı tesadüf değildir, arkasında mutlaka bir hikaye vardır, işte bu hikayeyi bulmaya çalışın.

TÜM BAŞARILIMI ALTAY SAYESİNDE KAZANDIM

Bütün başarıları Altay sayesinde kazandım. Bugün burada yine Altay sayesinde sizlerle bir aradayım. Alsancak benim için bir semt değil, yaşanmışlıkların olduğu bir yer. Stadımız da öyle. Bir ömür geçirdim orada. Kornerden ilk golümü attığım gün, sanki az önce yaşanmış gibi halen hafızamda tüm canlılığıyla duruyor. Kasım ayında stadımız açılıyor. O günü dört gözle bekliyoruz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal