Gaziantep Teknik Direktörü Erol Bulut'tan Galatasaray Maçı Öncesi Açıklamalar!

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, Spor Toto Süper Lig'de bu hafta oynayacakları zorlu Galatasaray karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulundu.

28.10.2021-13:35 - (Son Güncelleme: 28.10.2021-13:52) Gaziantep Teknik Direktörü Erol Bulut'tan Galatasaray Maçı Öncesi Açıklamalar!

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz hafta kendi sahasında oynadığı Giresunspor karşılaşmasında 1 puanı son dakikalarda kaydettiği gol ile birlikte kazanan Gaziantep'te gözler ligde bu hafta oynanacak olan Galatasaray karşılaşmasına çevrildi.

EROL BULUT'TAN İDDİALI AÇIKLAMALAR

Galatasaray ile oynanacak zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren Gaziantep Futbol Kulübü'nde önemli maç öncesi gerçekleştirilen antrenmanın ardından Teknik Direktör Erol Bulut açıklamalarda bulundu.

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, Galatasaray maçının hazırlıklarının sürdürüldüğü antrenmanın ardından basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamalarda ;

LİGDE HEDEFİMİZE ULAŞMAK İSTİYORUZ

Sonuçta bir hedefe gitmeye çalışıyoruz. Ne kadar istemezsek de hedefe ilerlerken iniş ve çıkışlar gerçekleşiyor. Sonuçta isteğimiz hedef doğrultusunda en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Hatalar, iniş ve çıkışlar olacak ama sona geldiğimizde istediğimiz hedefe ulaşmak istiyoruz.

GALATASARAY MAÇI İLE YÜKSELİŞE GEÇMEK İSTİYORUZ

İnşallah deplasmandaki başarılarımızın başlangıcı bu haftaki Galatasaray maçıyla olur. Her maç zor, son sıradaki takım lideri yenebiliyor ve ligde çok iyi ekipler var. Anadolu takımlarına iyi yatırımlar oldu. Alabildiğimiz kadar puanları toplamamız gerekiyor, bunun üzerinde çalışıyoruz. Biz bahane aramıyoruz. 5'li sistemde çalıştık ve takımın bu sistemde bireysel hatalar yapınca değişikliğe gittik. Daha sonra 4'lü sisteme döndük ve gayet iyi maçlarımız oldu. Zaman zaman 5'li zaman zaman da 4'lü sistem ile devam edeceğiz. Sakatlık, sarı kart cezaları olacak. Sadece A planıyla yürümek istemiyoruz. A, B ve C planı olması gerekiyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal