Fenerbahçe'den Caner Erkin'i hatırlatan transfer

Fenerbahçe sonunda aradığı sol bekini Şili’de buldu. 25 yaşında Gabriel Suazo verdiği skor katkısı ve oyun tarzı ile Fenerbahçe’nin tarihinde iz bırakan sol beki Caner Erkin’i hatırlatıyor. Ayrıca yıllardır istikrarlı şekilde forma giyen Gabriel Suazo’nun bonservisi de elinde.

10.01.2023-17:19 - (Son Güncelleme: 10.01.2023-18:01) Fenerbahçe'den Caner Erkin'i hatırlatan transfer

Uzun zamandır sol bek arayışını sürdüren Fenerbahçe'de fırsat transfer alarmı. Bonvervisi elinde olan Gabriel Suazo için harekete geçen yönetim, transferi hızlıca bitirmek ve oyuncuyu devre arası kampına dahil etmek istiyor.

Gabriel Suazo kimdir?

Uzun süredir sol bek arayışında olan Sarı- lacivertliler fırsat ayağına geldi. Bonvervisi elinde olan Gabriel Suazo için düğmeye basıldı. Transferi hızlıca bitirmek ve oyuncuyu devre arası kampına dahil etmek istiyor.

Fenerbahçe'den Caner Erkin'i hatırlatan transfer

Bonservisi elinde

Bonservisinin bitmesiyle boş çıkan ve teklifleri değerlendiren Suazo, kendisi için en doğru kararı vermeyi arzuluyor. Ayrıca Olimpiakos’un da istediği oyuncu için Fenerbahçe’nin eli daha kuvvetli duruyor. Gabriel Suazo, Fenerbahçe’ye daha sıcak bakıyor ve uzun süreli oyunda kalmak istiyor.

Ömer Faruk Ekinci
ekomerfaruk@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal