Fenerbahçe’de yeni kriz: Ali Koç sabrının sınırına geldi! Hesap sormaya gidiyor

Fenerbahçe’de Galatasaray’a karşı Kadıköy’de alınan 3-0’lık mağlubiyetin yarattığı kriz büyüyor. Büyük maçlar henüz gol bile atamayan takımın durumu konusunda teknik direktör Jorge Jesus’la bir görüşme gerçekleştiren Başkan Ali Koç, toplantıda Arda Güler’in oynatılmaması konusunu da gündeme getirecek.

10.01.2023-10:07 - (Son Güncelleme: 10.01.2023-17:51) Fenerbahçe’de yeni kriz: Ali Koç sabrının sınırına geldi! Hesap sormaya gidiyor

Süper Lig’de geçtiğimiz Pazar akşamı evinde Galatasaray’ı konuk eden Fenerbahçe, hem silik oyunu hem de yaşadığı 3-0’lık yenilgiyle taraftarında büyük hayal kırıklığı yarattı. Derbide alınan ağır mağlubiyetin etkileri giderek artarken, taraftarların bir kısmı genç yıldız adayı Arda Güler’in bu karşılaşmada neden oynamadığını merak ediyor.  Büyük maçlar henüz gol bile atamayan takımın durumu konusunda teknik direktör Jorge Jesus’la bir görüşme gerçekleştiren Başkan Ali Koç, toplantıda Arda Güler’in  oynatılmaması konusunu da gündeme getirecek.

Ali Koç sabrının sınırına geldi

Derbi mağlubiyetinin dışında önemli maçlarda takımın etkisiz bir performans göstermesi ve başarısız sonuçlar almasıyla ilgili olarak Portekizli teknik direktör Jorge Jesus ile özel bir görüşme yapma kararı aldı. Ali Koç’un taraftarın da gündeme getirdiği Arda Güler konusunu Jesus ile masaya yatıracağı ve genç oyuncunun son durumunu öğreneceği ifade ediliyor.

Fenerbahçe Arda Güler

Bu sezon forma almakta zorlanıyor

Geçen sezondan bu yana üstüne koyan bir performans gösteren Arda Güler, teknik direktör Jorge Jesus’un kararı doğrultusunda 4 maçtır sarı lacivertli formayı giymiyor. Yönetim kararıyla 10 numaranın teslim edildiği Arda, şans bulduğu sürenin kısıtlılığına rağmen 3 gol 1 asist üretmeyi başardı.

Fenerbahçe Arda Güler -1

Taraftar da onu istiyor

Fenerbahçe formasıyla son maçına 12 Kasım'da çıkan Arda Güler, 5 resmi maçtır 1 dakika dahi süre alamıyor. Bu duruma sinirlenen tek kişi Başkan Ali Koç değil, Fenerbahçeli taraftarların da bu konuda artık sabrı taşmış durumda. Spor medyasından ünlü yorumcular, Fenerbahçeli ünlüler ve sarı lacivertli takıma gönül veren taraftarlar sosyal medyada bu konuyla ilgili sitemlerini sürekli olarak dile getiriyorlar. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal