Ozan Tufan transferinde kötü haber: Bonservis teklifi bekleniyor

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe’de Hull City’e transfer olan Ozan Tufan ile Beşiktaş arasında transfer anlaşması sağlanmıştı. Süper Lig’e geri dönme hazırlıkları yapan 27 yaşındaki oyuncuya kulübü Hull City’den kötü haber geldi. İngiliz ekibi Beşiktaş’ın kiralık teklifini reddetti.

10.01.2023-10:19 - (Son Güncelleme: 10.01.2023-17:52) Ozan Tufan transferinde kötü haber: Bonservis teklifi bekleniyor

Valerien Ismael’den sonra yeniden Beşiktaş’a dönen Şenol Güneş, Bursaspor’dan öğrencisi Ozan Tufan’ı transfer etmek için yönetime istekte bulunmuştu. Siyah beyazlı yöneticiler ise bu istek üzerine harekete geçerek Hull City’de top koşturan Ozan ile bir görüşme gerçekleştirdi. 

Kulübümle anlaşırsanız gelirim

Beşiktaşlı yöneticilerle yaptığı görüşme sonrası Şenol Güneş’in de Ozan’ı bizzat aradığı ifade edildi. Ozan Tufan’ın yapılan görüşmede Güneş’e "Kulübümle anlaşırsanız gelirim hocam"  dediği kaydedildi.

Ozan Tufan Besiktas

Hull City engel koydu

Hull City, Beşiktaş'ın satın alma opsiyonu ile kiralama isteğini kabul etmedi. İngiliz ekibinin, 27 yaşındaki oyuncunun transferine bonservisinin alınması halinde onay vereceğini açıkladı.

Bursaspor’dayken de istenmişti

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, Ozan Tufan transferi için, "Hocamız Ozan Tufan'ı Bursaspor'dayken de istemişti, fakat o dönemde alamamıştık. Şenol Güneş'in futbol aklı, Beşiktaş'ın aklı. Hocamızın raporu ve istekleri doğrultusunda gerekli adımları atacağız" şeklinde konuşmuştu.

Ozan Tufan Beşiktaş transferi şimdilik rafa kalktı gibi görünüyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal