30.12.2021-12:38 (Son Güncelleme:30.12.2021-12:50)


1

Fenerbahçe'de yolların ayrıldığı Vitor Pereira'nın yeni adresi Flamengo olması bekleniyordu. Brezilya ekibinden teknik adama kötü haber geldi.



2

Fenerbahçe'de yeni sezonda takıma büyük umutlarla getirilen Vitor Pereira beklentilerin çok altında kaldı. Beklentilerin epey bir altında kalan teknik adam ile yeni sezonun ilk yarısında takımda resmen hayal kırıklığı yaşattı. Takımda hayal kırıklığı yaşatan teknik adam ile yolların ayrılmasına karar verilmişti.



3

Portekizli hoca ile yolların ayrılmasında Fenerbahçe'nin gerek Süper Lig'de gerek UEFA Avrupa Ligi'nde çok geri planda kalması etkili oldu. Fenerbahçe'de yolların ayrıldığı Vitor Pereira ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Portekizli'nin Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra yeni adresinin Brezilya ekibi Flamengo olması bekleniyordu. Fakat Vitor Pereira için işler umduğu gibi olmadı.



4

Fenerbahçe'de hayal kırıklığı oluşturan Portekizli Vitor Pereira'nın, Brezilya ekiplerinden Flamengo ile anlaşması bekleniyordu. Fakat Portekizli teknik adama Flamengo'dan kötü haber geldi.



5

Brezilya ekibi Flamengo'nun, Polonya milli takımından ayrılan Paulo Sousa ile anlaşmaya vardığı açıklandı. Yaşanan bu gelişme Portekizli teknik adam açısından büyük hayal kırıklığı oluşturdu.



6

Fenerbahçe'de ikinci kez göreve gelen Vitor Pereira Fenerbahçe ile ikinci döneminde 25 karşılaşmada 11 galibiyet, 7 beraberlik ve 7 mağlubiyet ile 1.60'lık puan ortalaması yakalattı. Teknik adamın gösterdiği performans takımda büyük hayal kırıklığı oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR