30.12.2021-12:37 (Son Güncelleme:30.12.2021-12:47)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de ilk devrede yaşanan kötü gidişatın ardından Ocak ayında başlayacak olan transfer döneminin bir hayli hareketli geçmesi bekleniyor.



2



3

Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç'un Süper Lig'in devre arasına girilirken yaşanan teknik direktör belirsizliğini çözmesi beklenirken çeşitli adaylarla bu konu hakkında görüşme yaptığı biliniyor. Teknik direktör problemini çözmesi beklenen Fenerbahçe'nin aynı zamanda transferde de vakit kaybetmek istemediği öğrenildi.



4

Süper Lig devlerinden Trabzonspor ve Galatasaray'ın talip olduğu Medipol Başakşehir'in Boşnak yıldızı Edin Visca transferine dahil olan Fenerbahçe'nin ilk teklifini yaptığı öğrenildi.



5

Medipol Başakşehir'de Başkan Göksel Gümüşdağ ile İrfan Can Kahveci transferinde gerçekleşen başarılı diyalogları Edin Visca transferinde de devreye sokmak isteyen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Başakşehir'e ilk teklifini yaptığı öğrenildi.



6

Medipol Başakşehir yönetiminin bu teklife dönüş yapmak adına süre istediği öğrenlirken teklifi değerlendirmek üzere Teknik Direktör Emre Belözoğlu'nun karar vermesi beklenecek.



7

İki kulüp arasında görüşmelerin önümüzdeki günler içerisinde bir sonuca bağlanması beklenirken transferde Fenerbahçe yönetiminin diğer kulüplere göre bir adım önde olduğu da gelen bilgiler arasında yer alıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR