11.12.2021-16:19 (Son Güncelleme:11.12.2021-16:38)


1

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'de işler yolunda gitmezken takımın teknik direktörü Vitor Pereira ile ilgili kritik gelişmeler yaşanıyor.



2

Fenerbahçe'de takımın teknik direktörü Vitor Pereira ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'nin, Portekizli teknik direktörü Vitor Pereira bu sezon sarı lacivertlilerde bir türlü istenilen performansı gösteremedi.



3

Süper Lig'de sezona mutlaka şampiyonluk hedefiyle başlayan fakat işlerin bir türlü yolunda gitmediği Fenerbahçe'de takımın teknik direktörü Vitor Pereira eleştiri oklarını üzerine çevirmişti.



4

Fenerbahçe'de teknik adamlık koltuğu için birçok isim yazılıp çizilirken, Vitor Pereira için de flaş gelişmeler geliyor.



5

Brezilya'da Libertadores Kupası finalinde Palmeiras'a kaybeden ardından görevi bırakan Renato Gaucho'nun yerine teknik adam görevi için Flamengo'nun, Vitor Pereira'yı yakın takibe aldığı öğrenildi. Fenerbahçe'de durumu belirsiz olan ve Ali Koç yönetimiyle arasında problemler olduğu bilinen Vitor Pereira'nın da bu Flamengo'nun ilgisine sıcak baktığı ve Brezilya'ya gitme ihtimalinin yüksek olduğu ifade edildi.



6

Fenerbahçe'nin teknik direktörü olan Vitor Pereira için Beşiktaş derbisinin oldukça kritik bir önem taşıdığı belirtiliyor. Özellikle Portekizli hocanın Beşiktaş deplasmanından mağlubiyet ile ayrılması doğrultusunda takımla olan geleceğinin büyük hasara uğrayacağı öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR