11.12.2021-12:51 (Son Güncelleme:11.12.2021-13:04)


1

Sezon başında Beşiktaş'ın büyük beklentilerle Chelsea'den kiralayarak kadrosuna kattığı Belçikalı forvet Michy Batshuayi ile Meksika ekiplerinden Tigres'in ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.



2

Beşiktaş'ta geleceği tartışma konusu haline gelen futbolculardan birisi ise Chelsea'den büyük umutlarla kiralanan Michy Batshuayi oldu. Belçikalı yıldız hakkında Meksika ekibi Tigres'in ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.



3

Gelen son bilgilere göre 28 yaşındaki futbolcunun Meksika ekibi Tigres'in radarında olduğu öğrenildi. Takımın futbolcuyu renklerine bağlama için hızlı bir şekilde hareket etmek istediği ve bu anlamda yıldız futbolcu ile temaslara geçildiği ifade edildi.



4

Yıldız futbolcu kiralandığı Süper Lig devi Beşiktaş'ta beklentilerin çok altında kaldı bu nedenle futbolcunun yönetim tarafından transferine olumlu yaklaşıldığı gelen bilgiler arasında bulunuyor.



5

Belçikalı yıldız Michy Batshuayi'yi gözüne kestiren Tigres'de futbolcunun eski takım arkadaşları Andre - Pierre Gignac ve Florian Thauavin de forma terletiyor.



6

Futbolcunun bu anlamda Meksika ekibine transfer olmaya oldukça sıcak baktığı da gelen bir başka bilgiler arasında yer alıyor. Yıldız futbolcuyla ilgili kısa süre içerisinde önemli transfer gelişlemelerinin yaşanması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR