Fenerbahçe'de teknik adamlık için Jorge Jesus ile anlaşılırsa Ali Koç'un, İsmail Kartal için yeni planı belli oldu!

Fenerbahçe'de son günlerde Portekizli teknik adam Jorge Jesus ile ilgilendiği biliniyor. Ali Koç'un Jorge Jesus ile anlaşması durumunda takımın mevcut teknik direktörü İsmail Kartal'a yeni bir görev vermek istediği öğrenildi. Başkanın, İsmail Kartal'a Sportif A.Ş'de yöneticilik teklifi ileteceği aktarılmakta.

28.04.2022-10:20 - (Son Güncelleme: 28.04.2022-10:33)

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'de son haftalarda aldığı başarılı sonuçlar ile dikkatleri üzerine çeken İsmail Kartal ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. İsmail Kartal, sarı lacivertlilerde son haftalarda aldığı önemli başarılar ile kendisine hayran bıraktı. Bu nedenle Fenerbahçeli taraftarlar teknik adam ile gelecek sezonda yola devam edilmesini çok istiyorlar. Fakat Ali Koç'un daha farklı planları var. Ali Koç'un, Portekizli teknik adam Jorge Jesus ile ilgilendiği öğrenilmişti. Jorge Jesus gelirse ise İsmail Kartal için planı ise belli olmaya başladı.


Teknik ekipte olmasına sıcak bakmıyor

Ali Koç'un İsmail Kartal'ı kulüpte tutmak istediği ve bunun için çok farklı bir teklif sunacağı öğrenildi. İsmail Kartal'ın sportif direktörlük görevine getirilmesi konuşulan konular arasındaydı. Fakat Başkan Ali Koç'un yeni gelecek teknik adam üzerinde olumsuz bir etki yaratacağını düşündüğü için bu formülün rafa kaldırıldığı belirlendi.

Son olarak ise Ali Koç,'un, İsmail Kartal'ın yeni sezonda mutlaka kulüp içinde aktif bir görevde olmasını istediği ve son olarak Sportif A.Ş. fikrinin masaya geldiği aktarıldı. Önümüzdeki hafta 4 veya 5 Mayıs tarihinde tecrübeli çalıştırıcı ile bir araya gelecek olan Ali Koç'un Sportif A.Ş'de yöneticilik teklifini resmen ileteceği duyuruldu.

Takımı çalıştırmak dışında düşüncesi yok

Kariyerine teknik adam olarak devam etmek isteyen İsmail Kartal'ın nasıl bir tutum sergileyeceği ise büyük merak konusu haline geldi. Son haftalarda Fenerbahçe'de alınan başarılı sonuçlar nedeniyle İsmail Kartal yoğun alkış alıyor. Bu nedenle taraftarlar teknik adamın gelecek sezon mutlaka takımda kalması gerektiğini düşünüyorlar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal