Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Süper Lig'de galibiyet aldıkları Çaykur Rizespor maçının ardından açıklamalarda bulundu!

Süper Lig'in 34. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Çaykur Rizespor'u 6-0 mağlup etti. Bu sayede Fenerbahçe galibiyet serisini 6 maça çıkarırken maç sonrası İsmail Kartal karşılaşma ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

23.04.2022-12:10 - (Son Güncelleme: 23.04.2022-12:57)

Süper Lig'in 34. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Çaykur Rizespor'u 6-0 gibi farklı bir skorla geçmeyi başardı. Bu sayede sarı lacivertliler galibiyet serisini 6 maça çıkardı. Karşılaşmada alınan galibiyet sonrası takımın hocası İsmail Kartal çarpıcı açıklamalar yaptı.

Erken gelen gollere değindi

'Rizespor'un agresif oynayacağını tahmin ediyorduk. Sabırlı ve sakin olmamız gerektiğini söylemiştim. Çok motive olmuşlardı ama kırmızı kart işimizi kolaylaştırdı, takım rahatladı. Erken bulduğum gol ve penaltı golleriyle devre 3-0 bitti. Farklı kazandık, mutluyuz.'

'4 lig, 1 de hazırlık maçında gol yemedik çok şükür. Oyun içinde mevkileri çok değişiyoruz, rakibi şaşırtmak istiyoruz. Oyuncularım da bundan keyif alıyor, bana bunu söylüyorlar'

Arda Güler'den bahsetti

Fenerbahçe'nin genç yeteneği Arda Güler hakkında ise, 'Arda Güler'i oynatmaya çalışıyoruz. Takım içinde dengemiz var. Bu dengeler içinde giren çıkan herkes elinden geleni yapmaya çalışıyor. Arda Güler de pozitif işler yaptı. Ben herkese aynı mesafedeyim. Hepsini seviyorum. Hepsi oyuncum.' ifadelerine yer verdi.


Karadeniz ekibinin durumu hakkında konuştu

Eski çalıştırdığı takım olan Çaykur Rizespor hakkında konuşan İsmail Kartal, 'Rizespor'un bugün elde edeceği 3 puanla lige tutunmak isteyeceğini ve ligde kalmak için ümitlerini artıracağını biliyorduk. Bizim için de ligde iyi sıralamalarda, yükseklerde bitirebilmemiz için çok önemli bir maçtı. Rizespor'un bu hedefi doğrultusunda maça coşkulu ve agresif başlayacağını biliyorduk. Biz de sabırlı oynayarak kendi oyunumuzu oynayıp sakin kalıp, geçen her dakikada oyunun kontrolünü elimizde tutarak sonuca gitmek istiyorduk.'

'Bugün de bunu oyuncularım başardılar. Oyunun başında görülen kırmızı kart aslında bizim de işimizi kolaylaştırdı. Rizespor 10 kişi kaldıktan sonra takımım da bunun rahatlığını elde ederek daha rahat oynamaya başladı. İlk devreyi 3-0 önde kapattık. İkinci yarıda da tekrar kendi oyunumuzu oynamaya çalıştık. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Rizespor da büyük bir camia, burada daha önce antrenörlük yaptım. Kendilerine başarılar diliyorum. Rizespor daha iyi yerleri hak ediyor. İnşallah bundan sonra daha iyi yerlerde olacaktır.' şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal