Fenerbahçe kaç puanı var, Trabzonspor’un kaç puan gerisinde?

Süper Lig'in 34'üncü maçları Çaykur Rizespor ile Fenerbahçe maçı ile başlarken sarı-lacivertli takım deplasman sahasında 6-0'lık üstünlükle ayrıldı. Fenerbahçe'nin aldığı 3 puan sonrası ise lider Trabzonspor ile aralarında kaç puan kaldığı merak edildi.

23.04.2022-00:11 - (Son Güncelleme: 23.04.2022-00:11) Fenerbahçe kaç puanı var, Trabzonspor’un kaç puan gerisinde?

Süper Lig'in bitmesine az bir zaman kala şampiyonluk yarışında başı Trabzonspor çekerken, bordo-mavili ekibi Fenerbahçe takip ediyor. 34 hafta maçlarına başlayan takımlar, ligde üst sıralara çıkma veya düşme hattından kurtulma çabaları verirken Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında kaç puan olduğu da futbol severler tarafında ayrıca araştırılmaya başlandı.

Fenerbahçe kaç puanı var

Son haftalarda gösterdiği performans ile yenilmezlik serisini sürdüren Fenerbahçe bu hafta Rizespor deplasmanına gitti ve verdiği mücadele sonrası 6-0'lık üstünlükle sahadan 3 puan alarak ayrıldı. Fenerbahçe'nin aldığı bu skor sonrasında ise sarı-lacivertli takımın Süper Lig'de kaç puanı olduğu sorgulanmaya başlandı.

Fenerbahçe kaç puanı var, Trabzonspor’un kaç puan gerisinde?

Çaykur Rizespor deplasmanından 6-0'lik galibiyetle ayrılan Fenerbahçe'nin şuan lig sıralamasında ikinci sırada 65 puanı bulunuyor. Uzun bir süredir liderlik koltuğunu kimseye kaptırmayan Trabzonspor ise 73 puana sahip.

Fenerbahçe kaç puanı var

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal