Fenerbahçe Arda Güler'i nereden aldı?

Türkiye'nin köklü takımlarından biri olan Fenerbahçe yeni bir transfere imza attı. Fenerbahçe altyapı oyuncularından Arda Güler ile 2,5 yıllık sözleşme imzalayan Fenerbahçe kulübünün genç oyuncuyu takımına katması taraftarları sevindirdi. Gelecek vaat eden bir oyuncu olan Arda Güler'in kim olduğu ve hangi mevkide oynayacağı ise merak edildi. Peki Arda Güler kimdir, hangi mevkide oynayacak? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

22.04.2022-23:46 - (Son Güncelleme: 22.04.2022-23:46) Fenerbahçe Arda Güler'i nereden aldı?

Türkiye'nin köklü takımlarından birisi olan Fenerbahçe yeni bir transfere imza attı. Fenerbahçe altyapı oyuncularından Arda Güler ile 2,5 yıllık sözleşme imzalayan Fenerbahçe kulübünün genç oyuncuyu takımına katması taraftarları sevindirdi. Şık çalımları, başarılı frikikleri, sol ayağı ve orta sahada oyun kurucu rolünde ki başarıları ile genç yaş gruplarında 10 numarayı kapan Arda Güler yaklaşık 3 yıldır Fenerbahçe altyapısında oynamaktadır. Ömer Faruk Beyaz'dan sonra en çok gelecek vaat eden oyunculardan birisi olan Arda Güler altyapı takımlarında kaptanlık yapmıştır.

Arda Güler kimdir

Arda Güler kimdir?

25 Şubat 2005 tarihinde Ankara'da doğan Arda Güler, 9 yaşında iken Gençlerbirliği altyapısına katılmıştır. 2018 yılına kadar Başkent altyapı ekibinde forma giyen Arda Güler, 2019 yılının Şubat ayında Fenerbahçe altyapıya katılmıştır. 14 yaşında hayalini kurduğu Fenerbahçe kulübüne giren Güler, Elit Akademi Ligi U14'te 21 maçta 12, Elit Akademi Ligi U15'te 13 maçta 5, Elit Akademi Ligi U16'da 6 maçta 1 gol atmıştır. Uzun yıllar Türk futboluna katkı sunması beklenen Arda Güler, geleceğin en önemli yıldız adayları arasında gösterilmektedir. Sol ayağını çok iyi kullanan ve 10 numara pozisyonda görev alan Güler, orta saha oyuncudur.  

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal