Fenerbahçe'de Sosa kadro dışı bırakıldı mı, neden kadro dışı bırakıldı? Magazine düşen görüntüler oyuncuyu üzdü

Geçtiğimiz günlerde otel çıkışında Gamze Orman ve Özlem Yıldız ile görüntülenen Jose Sosa gazetecileri gördüğünde elindeki alkol şişesini de saklamaya çalışıyordu. Olay sonucunda Fenerbahçe takımında forma giyen Sosa hakkında takımıyla ilgili bir sıkıntı olup olmadığı tartışılıyor.

04.03.2022-20:45 - (Son Güncelleme: 04.03.2022-20:46) Fenerbahçe'de Sosa kadro dışı bırakıldı mı, neden kadro dışı bırakıldı? Magazine düşen görüntüler oyuncuyu üzdü

Fenerbahçe takımında forma giymekte olan Sosa geçtiğimiz gece mekan çıkışında Gamze Orman ve Özlem Yıldız ile görüntülenmiş ve gazetecileri görmesinin ardından arkadaşlarını kendi aracına almamıştı. Medyada ses getiren bu olay sonrası takımda kadro dışı bırakılıp bırakılmadığı merak ediliyor. 

gamze orman ve sosa

Sosa kadro dışı bırakıldı mı?

Gamze Orman'ın Sosa'nın doğum gününde birlikte dans ettikleri anları da sosyal medya hesabından paylaşması üzerinde dikkatleri daha da çeken olay üstüne Fenerbahçe takımında Sosa'nın durumu hakkında araştırmalar yapılıyor. Ancak şimdilik Sosa'nın kadro dışı bırakıldığına dair resmi bir açıklama gelmedi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal