14.09.2021-10:09 (Son Güncelleme:14.09.2021-10:09)


1

Fenerbahçe'ye büyük umutlarla transfer olan Dünya yıldızı Mesut Özil, sergilediği performans ile beklentilerin çok altında kaldı. Yıldız futbolcu, Fenerbahçe'de sadece 2 maçta 90 dakikayı tamamlayabildi.



2

Spor Toto Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'de geçen sezon çok ses getiren bir transfer gerçekleşmişti. Sarı lacivertliler, kadrosuna Arsenal'den dünya yıldızı Mesut Özil'i katmışlardı.



3

Yıldız futbolcunun Fenerbahçe'ye transferi gerek yurtiçinde gerek yurtdışında çok büyük yankı yapmıştı. Kadrosuna Dünya yıldızı Mesut Özil'i katan Fenerbahçe'de çok büyük heyecan söz konusuydu.



4

Fenerbahçe'de şimdiye kadar toplamda 19 maçta forma giydi. Yıldız futbolcu bu maçların sadece 2'sinde 90 dakikayı tamamlayabilme başarısı gösterdi. Diğer maçlarda ise ya oyundan alındı ya da oyuna sonradan dahil oldu. Yıldız futbolcu Mesut Özil bu maçlarda 1 gol atarken sadece 2 kez asiste imza attı.



5

Fenerbahçe'ye çok büyük umutlarla transfer olmuştu. Fakat futbolcu henüz tam olarak kendisinden beklenen performansı bir türlü verebilmiş değil. Bu durum taraftarlarda da bir hayal kırıklığı oluşturuyor.



6

Dünya yıldızı Mesut Özil'in idmanlarda iyi çalıştığı belirtiliyor. Yıldız futbolcunun iyi çalışmasına rağmen maçın ilerleyen dakikalarında oyundan düşmesinin nedeni eski kondisyonuna ulaşamadığının kanıtı olarak aktarılıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR