13.09.2021-15:16 (Son Güncelleme:13.09.2021-15:43)


1

Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Diego Lugano, sarı lacivertlilerin Sivasspor'u konuk ettiği karşılaşma için tribündeki yerini aldı. Uruguaylı Lugano, vatandaşı Rossi'nin ilk maçını kaçırmadı.



2

Fenerbahçe ile Sivasspor arasındaki mücadeleyi takip etmek için tribünde yerini alan isim, Fenerbahçe'nin 2006-2011 yılları arasında 6 sezon boyunca sarı-lacivertli formayı terleten Uruguaylı eski defans futbolcusu Diego Lugano.



3

Fenerbahçeli eski stoper, vatandaşı ve Fenerbahçe'nin yeni transferi Diego Rossi'nin ilk maçını kaçırmamak için Fenerbahçe maçını izlemeye geldi.



4

Agresifliği ve hırçınlığıyla dikkat çeken Fenerbahçe'nin efsane stoperi Diego Lugano, Fenerbahçe taraftarının sevgilisi haline gelmişti.



5

Diego Lugano, Fenerbahçe'de oynadığı dönem stoper olmasına rağmen hücumda attığı kafa golleriyle de büyük dikkat çekiyordu.



6

Fenerbahçe kariyeri boyunca 2 kez şampiyonluk yaşayan efsane futbolcu Diego Lugano daha sonra PSG, Malaga, West Bromwich, Hakcen Cerro Porteno ve Sao Paulo formalarını terletti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR