13.09.2021-14:29 (Son Güncelleme:16.09.2021-17:41)


1

Tony Adams

Tony Adams

İngiliz ekibi Arsenal tarihinin en iyi savunma oyuncusu olarak gösterilen Tony Adam, her ne kadar başarılı bir kariye sahip olsa da alkol problemi vardı. Futbolcu, 1990 yılının Mayıs ayında bir trafik kazası geçirdi. Tony Adams'ın 27 kez de hız sınrlarını aştığı tespit edildi. Futbolcu o yılın Aralık ayında 4 aylık hapis cezasına çarptırıldı Tony Adams, Şubat ayında serbest bırakıldı.



2

Ian Wright

Ian Wright

Arsenal'in efsane isimlerinden birisi olan Ian Wright 285 maça çıkıp 284 gole imza atmıştı. Futbolcunun ise biraz garip hikayesi var. Wright, arbasının vergilerini ve sigortalarını ödemediği için 2 haftalık bir hapis cezası aldı. Hapisten çıkan yıldız futbolcu, gözyaşlarına hakim olamamıştı.



3

Rene Hıguıta

Rene Hıguıta

Bu ismi futbolseverlerin herhalde çoğu duymuştur. File bekçisi attığı 41 golle tüm zamanların en golcü 4. kalecisi olarak göze çarpıyor. File bekçisi ünlü uyuşturucu baronu Pablo Escobar'ın sorumlu tutulduğu bir çocuk kaçırma olayına yardımcılıkla suçlandı. Higuita 7 aylık hapis cezasına çarptırıldı.



4

Joey Barton

Joey Barton

Joey Barton, sokak ortasında kavga etmek ve mülkiyet alanına saldırı suçları nedeniyle 2008 yılında iki kez mahkeyeme çıktı. Joey Barton, 6 ay hapis cezası almış ve 77 gün hapiste kalıp salınmıştı.



5

Bruno Fernandes

Bruno Fernandes

2010 yılında kız arkadaşının boğularak öldürülmesine ve cesedinin köpeklere yem olarak yedirilmesine azmettirdiği için futbolcu 22 yıl haip cezası almış ve 7 yıl demir parmaklıkların arkasında kaldıktan sonra serbest kalmıştı. Fakat Brezilyalı kalecinin özgürlüğü fazla uzun sürmedi. Mahkeme, 2 ay sonra Brezilyalı kalecinin hapse dönmesine karar kıldı.



6

Marlon Kıng

Marlon Kıng

Eski futbolcu adeta bir suç makinesi. Daha önceden yaralama, dolandırıcılık ve araç ruhsatında sahtecilik suçları olan Marlon King, 2002 senesinde çalıntı araç sahibi olması nedeniyle 18 ay hapis cezasına çaprıtılmıştı. Futbolcu, 5 ay sonra serbest kalmıştı. 2009 senesinde ise cinsel saldırı ve darp suçları nedeniyle 18 aylık hapis cezası almıştı.



7

Ched Evans

Ched Evans

Ched Evans, 2011 yılında 19 yaşındaki bir garsona tecavüz ettiği gerekçesiyle 2012'de 5 yıl hapis cezası aldı. 2014'te tartışlamlı olarak salıverilen futbolcu 2016 senesinde Chesterfield'e transfer olmuş ve 2017 senesinde Sheffield United'a tekrar dönmüştü.



8

Adam Johnson

Adam Johnson

İngiliz Sunderland ekibi, 2016 yılında reşit olmayan bir kızla cinsel ilişkiye girdiğini kabul eden Adam Johnson'ın sözleşmesini sonlandırmıştı. 6 sene hapis cezası alan futbolcu, halen demir parmaklıkların ardında...



9

Ronaldinho

Ronaldinho

Brezilyalı futbol efsanesi ve çoğu insana futbolunu sevdiren büyük yetenek Ronaldinho, Paraguay'da gözaltına alınmıştı. Paraguay İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamalara göre, ülkeye sahte evrakla giriş yapmışlardı. Ronaldiho ve kardeşi, kendi adlarının ve bilgilerinin yer altığı sahte olan Paraguay pasaportlarıyle ülkeye griş yaptılar. Ronaldinho ve kardeşi kaldıkları otelde tutuyorlar. Yıldız futbolcu Ronaldinho, 2015'te koruma altında olan bir göle illegal bir şekilde balık çiftliği kurmuştu. Futbolcu bunun üzerine Brezilya tarafından verilen 8.5 milyon dolarlık cezayı da ödememişti. Ünlü futbolcu buna rağmen Brezilya'da ülkenin turizm elçilerinden birisi olarak görevlendirilmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR