14.09.2021-09:22 (Son Güncelleme:14.09.2021-09:22)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'da forma giyen 32 yaşındaki Nijeryalı yıldız Anthony Nwakaeme, bordo mavili kulüpte 1976-1977 sezonunda kırılan rekoru yakalamayı başarırken önümüzdeki hafta bu rekorun tek sahibi olmak istiyor.



2

Trabzonspor taraftarlarının sevgilisi haline gelen Nijeryalı yıldız Anthony Nwakaeme, bordo mavili kulüpte 1976-1977 sezonunda ligin ilk 4 karşılaşmasında 4 gol atan Necmi Perekli'nın kırmış olduğu rekora ortak olmayı başardı.



3

32 yaşındaki Nijeryalı yıldız Anthony Nwakaeme, Spor Toto Süper Lig'de önümüzdeki hafta oynanacak olan Kasımpaşa karşılaşmasında gol atması halinde 1976-1977 sezonunda Necmi Perekli'nin kırmış olduğu rekoru egale ederek Trabzonspor tarihine adını kazımış olacak.



4

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz sezon Trabzonspor formasıyla toplamda 35 karşılaşmada süre olan Anthony Nwakaeme, bu karşılaşmalarda 7 gol ve 5 asistlik bir katkı sağlamıştı.



5

Bu sezon Trabzonspor formasıyla bambaşka bir sezon geçiren Anthony Nwakaeme, neredeyse geçtiğimiz sezon 35 karşılaşmada ulaştığı istatistiklere Spor Toto Süper Lig'de 4 hafta geride kalırken ulaşmış oldu.



6

Anthony Nwakaeme heykelini diken taraftarlar : 6 aylık bir süre içerisinde 30-40 bin TL civarında maliyetle heykel tamamlandı. İnşallah bu Nwakaeme’ye bir doping olur, inşallah bu sene şampiyon olacağız. Nwakaeme şu an yoğunluğundan dolayı gelemiyor ama en kısa sürede kendisini davet edeceğiz. Şu an haberi yok, ona sürpriz yapmayı planlıyoruz.



7

Anthony Nwakaeme heykelini diken taraftarlar : Nwakaeme’nin gönlümüzdeki yeri bambaşka. Burada onun heykelini görmek hepimizi gururlandırıyor. Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Alex’in heykelini diktiler. Biz de Nwakaeme’nin heykelini burada görünce heyecanlanıyoruz, çok da mutlu oluyoruz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR