14.09.2021-09:13 (Son Güncelleme:14.09.2021-09:40)


1

Beşiktaş ile Borussia Dortmund'un karşılaşacağı maçtan önce Dortmund cephesinden dikkat çeken açıklamalar geliyor. Dortmund sportif direktörü Zorc'un, ''Türk taraftarlar İstanbul'da bizi bir kazanın içine koymaya çalışacak'' ifadesi yankı uyandırdı.



2

Yarın Beşiktaş, Alman devlerinden Borussia Dortmund ile Şampiyonlar Ligi Grupları ilk maçına hazırlanıyor. Beşiktaş zorlu maça son hız hazırlanıyor. Siyah beyazlıların teknik hocası Sergen Yalçın öğrencilerine maçtan önce son talimatlarını veriyor.



3

Beşiktaş yarın Şampiyonlar Ligi'ndeki sınavına hazırlanırken canını sakatlıklar sıkıyor. Alman ekibi Borussia Dortmund ise Beşiktaş maçında taraftarlardan çok çekiniyor. Borussia Dortmund cephesinden, Beşiktaş taraftarının atmosferinden çok çekinildiğini ifade eden sözler geliyor.



4

Alman ekibi Borussia Dortmund takımında maçla ilgili çarpıcı açıklamalar geldi. Borussia Dortmund teknik direktörü Michael Zorc, dikkat çeken açıklamalar yaptı.



5

''Michael Zorc, Türkiye Süper Lig liderleriyle ilgili neyin önemli olduğunu vurgulayarak, "Çok duygusal bir maç olacak. Türk taraftarlar İstanbul'da bizi bir kazanın içine koymaya çalışacak.''



6

''Evlerindeki karşılaşmalarda gösterdikleri büyük baskısı iyi biliyoruz. Ama her şeye rağmen elimizde Beşiktaş'a karşı hayatta kalmanın yolları da var" şeklinde tedirginliğini ifade etti.''

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR