13.09.2021-18:26 (Son Güncelleme:25.07.2022-16:37)


1

Gelişi gündem oldu!

Gelişi gündem oldu!

Galatasaray'ın Danimarkalı yıldız ile yaptığı anlaşma büyük ses getirdi. Oyuncunun transferi büyük ses getirirken göstereceği performans merak konusu oldu.



2

Büyük umutlarla transfer edildi

Büyük umutlarla transfer edildi

Nelsson, Galatasaray'a büyük beklentilerle transfer oldu. Oyuncu Danimarka'da gösterdiği performansla ülkesinde gündem olan isimlerden birisi olmuştu



3

Futbolcunun hayatı

Futbolcunun hayatı

Sarı kırmızılıların yeni transferi Victor Nelsson, 14 Ekim 1998 yılında Danimarka'da doğdu. Futbolcu, futbola Danimarka'nın FCN takımının altyapısında başladı. Futbolcu bu takımda sergilediği başarılı performans ile Nordsjaelland takımının alt yaş kategorilerinde hızlı bir şekilde ilerleme kaydetti. Futbolcu, istikrarlı performansı ile Nordsjaellend takımının A takım seviyesine kadar yükseldi. Danimarkalı Victor Nelsson buradaki etkili performansının ardından, 5 Temmuz 2019 yılında ülkesinin önde gelen takımlarından Kopenag'ın yolunu tuttu. Victor Nelsson, Kopenhag takımından bu yaz transfer döneminde Galatasaray'a 3.5 milyon euro karşılığında transfer oldu. Ayrıca futbolcu Danimarka Milli Takımı'nın güncel milli oyuncusudur.



4

Hangi mevkide oynuyor?

Hangi mevkide oynuyor?

Danimarkalı stoper Victor Nelsson, ana mevki olarak stoper olarak oynamaktadır. Futbolcu yan pozisyon olarak ise önlibero ve merkez orta sahada görev alabilmektedir.



5

Kaç golü var?

Kaç golü var?

Danimarkalı stoperin kariyeri boyunca 193 karşılaşmada 3 gol ve 3 asisti bulunmaktadır.



6

Boyu nedir?

Boyu nedir?

Galatasaray'ın Danimarkalı stoperi Victor Nelsson'un boyu 1.85 cm'dir.



7

Sevgilisi kimdir?

Sevgilisi kimdir?

Galatasaray'ın defans futbolcusu Victor Nelsson'un segilisi Bach Christiansen'dir.



8

Kilosu nedir?

Kilosu nedir?

Futbolcu 78 kg ağırlığa sahiptir.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR