Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci'den Teknik Heyete Tepki Geldi!

Fenerbahçe'de bu sezon performansıyla beklentilerin altında kalan İrfan Can Kahveci'den teknik heyete büyük tepki geldiği öğrenildi.

08.01.2022-12:53 - (Son Güncelleme: 08.01.2022-13:08)

Sarı Lacivertlilerin transferiyle büyük ses getirdiği isimlerden birisi olan İrfan Can Kahveci, transferiyle Fenerbahçeli taraftarları çok heyecanlandırmıştı. Futbolcunun sarı lacivertlilere transferi gerek takımı gerek Fenerbahçeli taraftarları çok heyecanlandırırken, yıldız futbolcunun sarı lacivertlilerde istenilen performansı bir türlü gösterememesi büyük tepkilere neden oldu. Futbolcu gerek yaşadığı sakatlıklar gerek formsuz durumu nedeniyle takımda ikinci planda kalan isimlerden birisi oldu.

SAKATLIKLAR BAŞINA DERT OLDU

Yıldız futbolcu İrfan Can, sarı lacivertlilerde başını bir türlü sakatlıklardan kurtaramazken, bir de üstüne cezalar aldı. Futbolcu bu nedenle ligin ilk yarısını 1 gol ve 3 asist gibi çok düşük bir performansla kapattı. Futbolcu ligin ikinci yarısında ise patlama yapmakta oldukça kararlı.

TEKNİK HEYETE SİTEM ETTİ

Yıldız futbolcunun kanat bölgesinde istediği skor katkısını yapamaması nedeniyle teknik heyete sitem ettiği öğrenildi. Futbolcunun merkez orta sahada oynamak istediğini aktardığı öğrenildi. Bu anlamda futbolcunun ikinci yarıda merkez orta sahada görev alması bekleniyor.


HIRSLI GÖRÜNTÜSÜ DİKKAT ÇEKİYOR

Gerek Fenerbahçe'ye geldiği günden beri gerek ligin ilk yarısında beklentilerin çok altında kalan futbolcunun artık Fenerbahçe'de kendini göstermek istediği ve bu anlamda çok hırslı bir şekilde antrenmanlara başladığı öğrenildi. Futbolcunun takıma ikinci yarıda 'Bambaşka bir İrfan Can izleteceğim. Fiziksel ve zihinsel olarak buna hazırım.' ifadelerine yer verdiği aktarıldı. Bu anlamda futbolcunun ikinci yarıdaki performansı büyük bir merakla bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal