Fenerbahçe'de Gustavo Gözden Düştü

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe için sezon pek istediği gibi gitmiyor. Sarı lacivertlilerde yıldız futbolcu Luiz Gustavo gözden düştü.

11.04.2021-18:03 - (Son Güncelleme: 11.04.2021-18:03) Fenerbahçe'de Gustavo Gözden Düştü

Fenerbahçe orta sahasının en önemli isimlerinden biri olan Luiz Gustavo, son haftalardaki formsuz ve isteksiz tavırları ile hem taraftarları hemde yönetimi oldukça sinirlendirdi.

Son hafta yaşanan puan kaybının ardından eleştiri oklarının hedefi haline gelen Gustavo'nun sarı lacivertlilerin hücüm aksiyonlarını yavaşlatması nedeniyle takıma büyük bir zarar verdiği ön görülüyor.

Bu sezon düşüşe geçen Brezilyalı oyuncuya geçtiğimiz yaz döneminde birkaç Fransız ekibinin teklifi olmuştu. Yüksek ücret almaya devam eden ve performansı gerileyen Gustavo için gelen teklifler değerlendirmeye alınacak. Fenerbahçe'nin mevcut orta sahasındaki oyuncuları Ozan, İrfan, Mert Hakan ve Sosa, Gustavo ile bir türlü uyum sağlayamadı.

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla toplamda 26 karşılaşmada forma şansı bulan Luiz Gustavo, bu karşılaşmalarda sadece 1 gollük bir katkı sağlayabildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal