Fenerbahçe'de Galatasaray Derbisi Öncesi Ali Koç'un Takıma Söylediği Sözler Ortaya Çıktı!

Süper Lig'in 13. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Galatasaray'ı 2-1 mağlup etmeyi başardı. Fenerbahçe'de derbi öncesi Ali Koç'un, futbolcularına önemli uyarılarda bulunduğu öğrenildi.

23.11.2021-11:10 - (Son Güncelleme: 23.11.2021-11:21) Fenerbahçe'de Galatasaray Derbisi Öncesi Ali Koç'un Takıma Söylediği Sözler Ortaya Çıktı!

Süper Lig'in 13. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray arasında nefes kesen bir maç yaşandı. Geride kalan karşılaşma büyük ses getirdi. Oynanan mücadelede Fenerbahçe, deplasmanda Galatasaray'ı 2-1 mağlup etmeyi başardı. Fenerbahçe'nin aldığı bu galibiyet önemli ses getirirken karşılaşmanın ardından önemli detaylar da gelmeye devam ediyor. Oynanan dev derbi öncesinde Fenerbahçe başkanı Ali Koç'un takıma kritik uyarılarda bulunduğu öğrenildi.

ALİ KOÇ'TAN GALATASARAY DERBİSİ ÖNCESİ TAKIMA KRİTİK UYARILAR GELMİŞ

Fenerbahçe'nin deplasmanda Galatasaray'ı 2-1 mağlup etmeyi başardığı maçtan önce Fenerbahçe başkanı Ali Koç'un takıma önemli motivasyon konuşması yaptığı öğrenildi. Ali Koç'un karşılaşmadan önce tüm takıma olan galibiyet inancını dile getirdiği öğrenildi. Başkan Ali Koç ve yöneticiler de takımın motivasyonunu artırmak için büyük çaba harcadı. Samandıra'da huzur ortamının sağlanması hedeflendi. Karşılaşmadan bir hafta önce Samandıra Can Bartu Tesisleri tepeden tırnağa sarı lacivertli bayraklarla donatıldı. Kendi taraftarının olmadığı ortamda 90 dakika oynayacak olan kanaryada futbolcuların sarı-lacivert renkler ve derbilerdeki üstünlüğün içlerine işlenmesi amaçlandı.
Sarı lacivertlilerde futbolcular karşılaşmadan önce hafta içinde futbolcuların katıldığı yemekte bir araya geldiler. Marşların söylendiği, galibiyet yeminlerinin edildiği bir yemekte futbolcular tek vücut oldular.
Başkan Ali Koç ve yöneticilerin karşılaşmadan önce takıma, 'Fenerbahçe bu derbide her zaman üstün taraftır! Galibiyete inanmayan takım otobüsüne binmesin!" cümlesi ile takımın konsantrasyonunu ve inancını zirveye taşıdığı öğrenildi.
Futbolcuların Başkan Ali Koç'un bu sözlerinina ardından Nef Stadı'nda oynanan Galatasaray derbisine çok yoğun motive olduğu kaydedildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal