Eski Fenerbahçeli Diego Lugano'dan Galatasaray Derbisiyle İlgili Çarpıcı Açıklamar!

Fenerbahçe'nin efsane futbolcularından Uruguaylı Diego Lugano, Galatasaray derbisinin ardından flaş açıklamalarda bulundu. Lugano yaptığı açıklamalarla büyük ses getirdi.

22.11.2021-13:19 - (Son Güncelleme: 22.11.2021-13:34) Eski Fenerbahçeli Diego Lugano'dan Galatasaray Derbisiyle İlgili Çarpıcı Açıklamar!

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında çok tartışmalı bir derbi geride kaldı. Oynanan derbi çok büyük ses getirirken karşılaşmada pek çok tartışmalı pozisyon yaşandı. Maçın yankıları devam ederken mücadelenin ardından eski Fenerbahçeli Diego Lugano'dan çok konuşulacak açıklamalar geldi. Diego Lugano yaptığı açıklamalarla büyük ses getirdi.

DİEGO LUGANO'NUN AÇIKLAMALARI BÜYÜK SES GETİRDİ

Fenerbahçe'nin eski Uruguaylı yıldızı Diego Lugano maçın ardından yaptığı yorumda, Mbaye Diagne'nin faul nedeniyle iptal edilen golüyle ilgili ses getiren açıklamalar yaptı. Diego Lugano yaptığı açıklamada, Diagne'nin golünde faul çalınacak bir temas olmadığını fakat pozisyonun öncesinde Tisserand'a kırmızı kart verilen pozisyonun da faul olmadığını aktardı.
Hakemin üst üste iki hata yaptığını belirten Diego Lugano, 'İkinci kez bu stada geldim. İkisinde de kazandık. Her zaman ceza sahası içinde temas, kontak olur. Diagne'nin pozisyonunda faul çalınacak bir temas olduğunu düşünmüyorum. Öncesinde de faul yoktu ama. Kırmızı kart olacak bir pozisyon da değildi. Hakem bir hatadan sonra bir diğer hata yaptı.' şeklinde açıklamalarına son verdi.

DİEGO LUGANO'NUN AÇIKLAMALARI SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Fenerbahçe'nin unutulmayan futbolcularından olan Diego Lugano'nun yaptığı açıklamalar gerek Fenerbahçeli taraftarlar tarafından gerek Galatasaraylı taraftarlar tarafından büyük dikkat çekti. Eski yıldızın yaptığı açıklamalara futbolseverler tarafından destek verildiği kadar sosyal medyadan tepki gösterildiği de görüldü. Fenerbahçe'nin, Galatasaray'ı deplasmanda 2-1 yendiği derbinin yankıları gelmeye devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal